Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ТОВ «Черкасиенергозбут» (далі «Товариство») повідомляє

Дата: 29.04.2024 09:38
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Товариство з обмеженою відповідальністю «Черкасиенергозбут» (далі «Товариство») повідомляє, що з 01.05.2024р. адресну доставку розрахункових рахунків за використану електричну енергію побутовим споживачам по всім населеним пунктам громади буде здійснювати АТ «Укрпошта».

B разі виявлення побутовими споживачами невідповідностей щодо фактичної адреси споживача, зазначеної в рахунку, Товариство просить звертатися таких споживачів до Канівського центру обслуговування споживачів для проведення відповідної звірки за тел.: (04736)3-82-72, (050)464-03-87, (067)510-54-35) або за адресою: м. Канів, вул. Енергетиків, 31-Г (район автобусної зупинки «Баня»). Додатково, Товариство нагадує про можливість кожному споживачу зареєструватися в особистому кабінеті побутового споживача на офіційному сайті Товариства на сайті: http://energozbut.ck.ua, та відправити заявку щодо отримання рахунку за електроенергію на власну електронну пошту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь