Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Презентація грантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» відбулася у приміщенні ПрАТ «Миронівська птахофабрика.

Дата: 01.05.2024 10:10
Кількість переглядів: 85

У заході взяли участь очільники Бобрицької громади – Олена Штефан, Канівської громади Ігор Ренькас, , Ліплявської громади – Сергій Геращенко, представники медичних та освітніх закладів, комунальних установ та місцеві активісти.

«Доки військові тримають фронт, ми тримаємо тил. І робимо все, аби життя дітей, родичів та близьких наших захисників було якіснішим попри всі виклики й тривоги. Військові, які повернуться, мають побачити, що поки вони нас захищали, ми дбали про їхні громади, родини й готові зустрічати їх у комфортних хабах. Діти здобувають якісну освіту, займаються в сучасних спортивних залах та інших локаціях, які з’являються в наших містах і селах»,- відзначила директорка ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ольга Форостяна. 

Фото без опису

Представники благодійного фонду «МХП – Громаді» Олександр Шпиль та Віталій Очеретяний акцентували увагу на важливості реалізації задумів активних представників громад, які дозволять у таких нелегкий для країни час розвиватися навіть маленьким містечкам та громадам.

Координаторка проєкту «Час діяти, Україно!» Ксенія Пантєлєєва  розповіла про новації цьогорічного конкурсу, особливості заповнення аплікаційних форм та умови участі у конкурсі грантів.

Фото без опису

Зокрема цьогоріч обов’язковою умовою є співфінансування, яке становить 50% від загальної суми гранту (це можуть бути кошти із місцевого бюджету, представників бізнесу, інших грантодавців чи особисті кошти).

Також організатори конкурсу виділили 5 пріоритетних напрямків проєктів, зокрема:

  • реінтеграція та реабілітація ветеранів;
  •  
  • розвиток громадських просторів;
  •  
  • енергетична безпека;
  •  
  • збереження традицій та культурної спадщини;
  •  
  • системні проєкти в освіті, медицині та інфраструктурі.
  •  

На гранти можуть подаватися представники органів місцевого самоврядування, комунальних установ, підприємств, організацій, освітніх закладів, охорони здоров’я та громадські об’єднання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь