Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАВТРА У СЕЛІ КОЗАРІВКА ПРОЩАТИМУТЬСЯ З ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЕМ ПОНОМАРЕНКОМ ІВАНОМ ІВАНОВИЧЕМ

Дата: 28.05.2024 16:35
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Нестерпний біль втрати. Його не можна загасити. Так само не можна загасити полум’я живої людської пам’яті, бо вона не підвладна часу. І вічно житимуть наші герої, бо ми пам’ятаємо про них. Вони для нас – воїни світла.

 

На жаль, сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі. В селі Козарвка 29 травня 2024 року проводитимуть в останній путь військовослужбовця Збройних Сил України Пономаренка Івана Івановича. 

 Прощання відбудеться об 11.00 годині, вдома: вулиця Марченська, 30.

 

Пономаренко Іван Іванович народився 14 травня 1986 року у селі Козарівка Черкаського району Черкаської області. У 2002 році закінчив Козарівську школу. А згодом вступив на навчання у Маслівський аграрний технікум, де здобув професію агронома. Працював в одному з підрозділів МХП трактористом.

 

У мирному довоєнному житті він був зовсім далекий від військової справи: захоплювався радіотехнікою, був хорошим татом, чоловіком та вірним другом, готовим завжди прийти на допомогу.

 

Проте у квітні 2024 року захисник був призваний по мобілізації у ряди Збройних Сил України на посаду стрільця 2 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А 4821.

18 травня 2024 року помер у м. Покровську Донецької області.

 

У воїна залишились дружина та двоє дітей. 

Наші щирі співчуття рідним і близьким Івана. Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у скорботі і пошані. Вічна пам’ять і слава українському воїну! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь