Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЕФЕКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ З ВЕТЕРАНАМИ

Дата: 27.06.2024 14:24
Кількість переглядів: 97

Фото без опису
26 червня в приміщенні Бобрицької сільської ради психологом КЗ «Центру надання соціальних послуг Бобрицької сільської ради» Діаною Сагайдак для працівників апарату та структурних підрозділів Бобрицької сільської ради, було проведено тренінг на тему,: «Як правильно спілкуватися з військовими, які повернулись з фронту до цивільного життя». 
Йшлося про психологічні особливості співпраці з ветеранами, налагодження з ними комунікації, надання якісних соціальних послуг їм та членам їхніх сімей, родинам загиблих воїнів, а також окреслили питання, яким чином потрібно, займаючись благою справою, набути стресостійкості, не допускати психологічного вигорання на робочому місці, навчитися налагоджувати спілкування, уникнувши конфліктів, різного роду ситуацій.
Під час тренінгу учасники ознайомилися з випливом воєнних дій на людей, опрацювали питання етичного спілкування з ветеранами, формували вміння доказово, аргументовано викладати свою точку зору, розвивали навички управління власними емоціями, а також відпрацювали реальні випадки прийому емоційно вразливих клієнтів.
Йшлося й про особливості роботи з ветеранами з інвалідністю, правила ділового етикету при взаємодії з ними, гендерні аспекти при співпраці з ветераном / ветеранкою, психологічні аспекти взаємодії з сім’ями ветеранів. Загалом, у цих напрямках були проведені цікаві практичні кейси занять.
Кожному учаснику дякуємо за приділену увагу.
З повагою, КЗ «Центр надання соціальних послуг Бобрицької сільської ради» в особі Дмитра Шелеста.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь