Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВРУЧЕНО ОБЛАСНУ ПОЧЕСНУ ГРАМОТУ "ВІДМІННИК ЗАХИСТУ УКРАЇНИ"

Дата: 01.07.2024 10:29
Кількість переглядів: 47

Фото без опису
28 червня 2024 року на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України 68 учням та випускникам закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, серед яких і випускник Литвинецько го ліцею Горохов Роман, вручили обласну почесну відзнаку „Відмінник Захисту України“. Захід відбувся в рамках Дня Конституції України.
Відзнаку вручав начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець та головний сержант взводу 156 батальйону 118 окремої бригади територіальної оборони Артем Лукашук.
Нагадауємо, що Обласну почесну відзнаку було започатковано на Черкащині у 2015 році з метою підвищення престижу професії військовослужбовця. Ця відзнака вручається учням 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та учням І-ІІ курсів закладів професійно-технічної освіти, які за період навчання досягли найкращих результатів у вивченні предмета „Захист України“, а також за перемоги у військово-патріотичних конкурсах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь