Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

«НА ЩИТІ» ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ ВОЇН ГРАДОБЛЯНСЬКИЙ ПАВЛО СЕРГІЙОВИЧ

Дата: 11.09.2024 13:59
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Бобрицька громада у скорботі. Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника. 05 вересня 2024 року в результаті артилерійського обстрілу біля населеного пункту Водяне Донецької області загинув зовнішній пілот (оператор) безпілотних літальних апаратів, солдат, 35- ти річний житель села Грищинці – Градоблянський Павло Сергійович.

Народився Павло 09 лютого 1989 року в селі Сотники Корсунь-Шевченківського району. Дитячі та юнацькі роки пройшли в селі Грищинці. Навчався у місцевій загальноосвітній школі. У 2004 році Павло вступив до Ржищівського індустріально- педагогічного технікуму на спеціальність «майстер виробничого навчання», який закінчив у 2008 році. Вищу освіту продовжив здобувати у Черкаському державному технологічному університеті.

З початком повномасштабної війни він повернувся з Європи і став на захист України та своїх рідних. Навесні 2023 року був мобілізований до Збройних сил України. Воював у 118 бригаді спеціального взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів. Нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

Павло назавжди залишиться в наших серцях таким як він був – доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, турботливим та люблячим сином і батьком, справжнім другом та великим патріотом України. У захисника залишилися мама, брат, донька та рідні.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій.

Прощання з Героєм відбудеться 12 вересня 2024 року о 10:30 за адресою: с.Грищинці, вул . Князя Святослава, 39 (Свято-Троїцький храм). Поховання проходитиме в селі Сотники, Корсунь-Шевченківського району. Підвезення буде забезпечено автобусами.

Просимо мешканців усієї нашої громади зустріти у жалобі та гідно провести в останню земну дорогу Героя, який віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність України.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Він завжди залишиться у наших серцях та спогадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь