Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У ГРИЩИНЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПРОЄКТ: «МЕДІАТЕКА – ПРОСТІР НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ»

Дата: 20.09.2024 09:10
Кількість переглядів: 82

18 вересня 2024 року в Грищинецькому ліцеї відбулася урочиста презентація результатів реалізації проєкту-переможця Конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» – «Медіатека – простір нових можливостей». Ініціатива, започаткована учнівським самоврядуванням та вчительською спільнотою, стала відповіддю на багаторічну відсутність сучасного інформаційного простору у ліцеї.

Проєкт вирішив важливу проблему – відсутність бібліотеки, що обмежувала доступ до сучасних інформаційних ресурсів для учнів, вчителів та батьків. Медіатека, облаштована в одному з класів ліцею, стала не лише джерелом нових знань, а й центром для спілкування, обміну думками, творчості та активного відпочинку.

Модератор заходу, Євгенія Тітова, заступник директора з НВР та керівниця проєкту, поділилася з присутніми ключовими викликами, з якими зіткнулася команда, та важливими кроками на шляху до успіху. Вона наголосила на значенні співпраці між учнями, вчителями, батьками та місцевою громадою. Особлива увага була приділена значенню інтеграції медійних ресурсів у навчальний процес, що значно підвищило рівень доступу до інформації та навчальних матеріалів.

Презентація пройшла у форматі «жива книга», що дозволило учасникам заходу активно долучитися до обговорення, обмінятися думками та пропозиціями щодо подальшого розвитку проєкту. Серед гостей були присутні представники місцевої влади та благодійних організацій, зокрема Олена Штефан, сільський голова, Олександр Шпиль, менеджер соціальних проєктів Фонд "МХП-Громаді", та Анна Бабенко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради.

Проєкт «Медіатека – простір нових можливостей» став важливим кроком у розвитку освітнього середовища Грищинецького ліцею, відкриваючи нові горизонти для навчання, спілкування та взаємодії. Команда проєкту має великі плани на майбутнє, зокрема вдосконалення інфраструктури медіатеки та впровадження нових навчальних і розважальних програм для учнів.

Реалізація проєкту «Медіатека – простір нових можливостей» стала яскравим прикладом того, як спільна ініціатива громади може створити інноваційний освітній простір, який допомагає дітям розвиватися та вчитися у сучасних умовах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь