Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДЕРЖАВНОВНОМУ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНОМУ ЗАПОВІДНИКУ – 30!

Дата: 21.10.2024 14:39
Кількість переглядів: 12

Фото без опису
    Цими вихідними в краєзнавчому музеї села Бучак відбувся круглий стіл на тему «Збереження Трахтемирівської спадщини: проблеми та рішення», приурочений до 30-річчя створення заповідника. Подія зібрала археологів, істориків, науковців і громадських діячів, усіх, для кого важливі питання збереження нашої національної спадщини.

До заходу приєдналися представники Бобрицької сільської ради: Олена Штефан, сільський голова, Микола Зоць, керуючий справами виконавчого комітету, та Анна Бабенко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради.

Основні теми обговорення включали можливості та напрямки розвитку туризму в громаді, використання спадщини Трахтемирівського півострова для сучасних підходів до збереження історичної пам'яті, актуальних патріотичних та просвітницьких ініціатив. Важливість пам'яток ДІКЗ для української історії стала ключовим аспектом укладеного Меморандуму про співпрацю між сільським головою Оленою Штефан та в.о. директора заповідника Іриною Воропай.

Ми пишаємося, що народилися та виросли в місці, де зароджувалася державність, де століттями творилася історія України, і де плекалася національна культура!

Висловлюємо вдячність Збройним силам України за можливість зберігати та розвивати нашу спадщину в такий складний для країни час!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь