Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК ТА КОНЦЕРТ: У ГРИЩИНЦЯХ ЗБИРАЛИ КОШТИ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Дата: 22.10.2024 09:41
Кількість переглядів: 10

Фото без опису
    Нещодавно в Грищинецькому ліцеї відбувся благодійний ярмарок та концерт, спрямовані на підтримку наших захисників із 25-ї Січеславської десантно-штурмової бригади. Особливою метою заходу було зібрати кошти на придбання автомобіля для жителя села Лазірці – Петра Артемова, який разом зі своїми побратимами виконує бойові завдання на найгарячіших напрямках фронту.

    У рамках заходу школярі, вчителі та батьки активно долучилися до благодійного ярмарку. Учасники пропонували різноманітні вироби власного виробництва, смаколики, традиційні українські страви. Кожен охочий міг долучитися до доброї справи, придбавши щось із представленого або зробивши внесок.

Справжньою прикрасою став концерт «Обереги нашого народу», який спільно підготували аматори Грищинецького та Потапцівського сільських будинків культури, який пройшов у неділю, 20 жовтня. Патріотичні пісні, українські танці та виступи артистів торкнулися сердець кожного присутнього. Концерт створив особливу атмосферу єдності та підняв бойовий дух усіх, хто прийшов підтримати захисників.

Завдяки зусиллям громади вдалося зібрати понад 5 тисяч гривень, які підуть на придбання автомобіля для наших захисників. Кожен донат – це крок до Перемоги, і кожен учасник заходу вніс свій вклад у спільну справу.

Ми дякуємо всім, хто долучився до ярмарку та концерту, хто зробив свій внесок у підтримку наших воїнів. Об'єднуймося, допомагаймо та працюймо разом заради Перемоги!

Разом – ми сила!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь