A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ

ВІДБУДЕТЬСЯ СЕСІЯ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

У п’ятницю, 28 травня ц.р., о 10-й годині в адмінприміщенні територіальної громади (за адресою: с.Бобриця, вул. Дружби,4) відбудеться чергова сесія Бобрицької сільської ради.

13:32 17.05.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РОЗШУК

Для встановлення місця перебування розшукуються безвісти зниклі жителі с.Бобриця (зареєстровані за адресою: вул.Аліменкова,10, квартира 2) Щетініна Галина Леонідівна (1956 р. нар.) та Щетінін Олександр Анатолійович (1984 р. нар.).

13:45 14.05.2021

ВІДБУДУТЬСЯ ПУБЛІЧНЕ ОБГОВОРЕННЯ ТА ЗУСТРІЧ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ

У рамках проведення консультацій з громадськістю щодо питання припинення діяльності шляхом ліквідації чи реорганізації КЗ «Потапцівський ліцей», повідомляємо, що консультації з громадськістю у формі громадського публічного обговорення відбудуться 12 травня о 10.00 год. у приміщенні Бобрицької сільської ради (початок реєстрації о 9.00 год.)

14:36 11.05.2021

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту-проєкту рішення Бобрицької сільської ради Черкаської області «Про порядок передачі в оренду комунального майна Бобрицької сільської ради Черкаської області»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Бобрицької сільської ради Черкаської області  «Про порядок передачі в оренду комунального майна Бобрицької сільської ради Черкаської області» (далі – проєкт регуляторного акту).

16:32 25.03.2021

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Бобрицької сільської ради Черкаської області «Про затвердження правил благоустрою та утримання території населених пунктів Бобрицької сільської ради на 2021-2022 роки»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Бобрицької сільської ради Черкаської області «Про затвердження правил благоустрою та утримання території населених пунктів Бобрицької сільської ради Черкаської області на 2021-2022 роки» (далі - проєкт регуляторного акта).

14:13 25.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь