A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

У п’ятницю, 13  жовтня 2023 року, о 09.00 год. у приміщенні Бобрицької сільської ради відбудеться засідання виконавчого комітету сільської ради. 

15:03 12.10.2023

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

У середу, 11  жовтня 2023 року, о 14.00 год. у приміщенні Бобрицької сільської ради відбудеться 37 сесія Бобрицької  сільської ради.    

09:05 10.10.2023

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

У четвер, 31 серпня 2023 року, о 14:00 год. у приміщенні Бобрицької сільської ради відбудеться сесія Бобрицької сільської ради

16:49 29.08.2023

КУПАЛЬСЬКА ЗУСТРІЧ У СТУДЕНЦІ

7 липня 2023 року у прекрасному куточку нашого мальовничого краю, в невеличкому селі Бобрицької громади - в гостинному Студенці, місцевих жителів та гостей зібрала ініціатива місцевої жительки Довгаль Надії Юріївни, яка представила свій проєкт «Місце для відпочинку в селі Студенець» на конкурс Бюджету участі Бобрицької громади у 2022 році. Хоча проєкт і не став переможцем, та все ж за підтримки сільського голови Олени Штефан маленька ідея було втілена у життя. Коротко про результати зустрічі: Презентували локацію, подякували партнерам директору ТОВ «Канівська вітрова електростанція» Петрученку Роману Михайловичу, ФОП Буслі Аллі Василівні та місцевим активістам Бабичу Миколі Григоровичу, Мотриченко Наталії Дмитрівні, Федьку Олександру Олексійовичу, працівникам КП «Добробут» Бобрицької сільської ради; Зібрали кошти в сумі 5 345 грн для допомоги жителям села Іванівка Бериславського району Херсонської області у відбудові; І так як день  зустрічі припав на 7 липня, коли в народі відзначають свято Івана Купала, одне з найпоетичніших календарно-обрядових свят нашого народу, свято уславлення перемоги життя, вшанування сонця і води, свято краси, молодості і кохання, то з Купалом присутніх вітали  ансамбль народної пісні «Горлиця» Бобрицької сільської ради, художній керівник Олександр Павленко, аматорський вокальний колектив «Вербиченька» Грищинецького СБК, художній керівник Костянтин Сторчоус, аматорський ансамбль народної пісні «Наддніпряночка» Григорівського сільського клубу, худ. керівник Олександр Павленко та аматорський ансамбль «Веснянка» Бобрицького ліцею. Приємним доповненням означеного заходу стало і відкриття магазину, який в селі не працював протягом двох останніх років.  За народним повір'ям, у день на Івана Купала відбуваються різні дива: трави і квіти набувають магічної сили, земля відкриває свої скарби, а опівночі вогнистим цвітом розквітає папороть – хто знайде той цвіт, той здобуде багатство і здоров'я. А ми в Україні вже другий рік поспіль не чекаємо дива, а віримо в Бога та ЗСУ!

10:12 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь