A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТОВ НВФ «УРОЖАЙ» - НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ

ТОВ НВФ «УРОЖАЙ» - НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ

ТОВ НВФ «УРОЖАЙ» - НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ Люта зима не за горами. Наші захисники дуже вподобали сублемовані супи і борщі, що виготовляють члени волонтерського загону «Литвинецька січ». Тож, роботи стане ще більше. За жовтень-листопад волонтери передали нашим захисникам 388 шт. борщів, 410 шт.супів (на 5 л. води), 1370 шт. супів (на 1 л. води). Ця продукція була передана для воїнів сіл Григорівки, Бобриці, Козарівки,  ГО "Волонтери Канева", у волонтерський центр при Київській міській клінічній лікарні №12 "Військові капелани м.Київа"(відправка машин у Часів Яр,  Курахове і на Херсонський напрямок), Лісовському Ол. (26 артилерійська бригада, Донецький напрямок), Припіялу Б.І.(25 ОСБ, Донецький напрямок), Гупі А.В. (44 ОМБ, Харківський напрямок), депутату України Войцехівському В.(відправка автомобіля на Донецький напрямок). Волонтерів у їхній праці завжди підтримує Олена ШТЕФАН, Бобрицький сільський голова, місцеві фермери, підприємці. Нещодавно волонтерський загін отримав чергову підтримку від ТОВ НВФ «Урожай». Так, за сприяння керівника Олександра ВОСКОБОЙНІКА, було передано 1470 кг капусти, яка буде використана при приготуванні борщів.     Додатково 280 кг капусти було передано для закладів освіти громади.     Щиро вдячні за підтримку! Працюємо разом для підтримки наших захисників. СЛАВА УКРАЇНІ!

08:21 23.11.2023

ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ ЗАХИСНИКАМИ!

ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ ЗАХИСНИКАМИ!

На днях воїн-захисник з с. Черниші Бобрицької громади, депутат Бобрицької сільської ради VIII скликання  Віктор ТАБАЧНИЙ був відзначений почесним нагрудним знаком «Хрест Військова честь» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія ЗАЛУЖНОГО.  Нагрудним знаком «Хрест Військова честь» нагороджуються особи сержантського і старшинського та офіцерського складу Збройних Сил України за значний особистий внесок у розвиток сектору національної безпеки й оборони, розбудову Збройних Сил України, становлення і підвищення бойового потенціалу видів, родів військ (сил) Збройних Сил України, їх реформування і адаптацію до вимог і стандартів НАТО. Підтримуємо наших Захисників!  Віримо у Перемогу!

08:14 23.11.2023

21 листопада – День Гідності та Свободи

21 листопада – День Гідності та Свободи

Сьогодні ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

08:40 21.11.2023

ВІДБУВСЯ ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ З ШАХІВ ТА ШАШОК СЕРЕД УЧНІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

ВІДБУВСЯ ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ З ШАХІВ ТА ШАШОК СЕРЕД УЧНІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

17 листопада 2023 року відбувся Чемпіонат Черкаської області з шахів та шашок серед учнів закладів загальної середньої освіти на базі Навчально-виховного комплексу „Ліцей - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів "Лідер"м. Сміла. На змагання з шашок та шахів прибуло 17 команд, які боролися за першість.  Бобрицьку територіальну громаду представляли Туз Максим Іванович, Биковець Віталіна Сергіївна, Ткач Марія Ігорівна та Литвин Арсен Сергійович.  Змагання дали можливість дітям максимально розкритися, відстояти честь своєї громади, зустрітися з великою кількістю суперників, набути нового досвіду, а також підвищити свій рівень майстерності.  Бажаємо подальших перемог юним спортсменам!!!

09:45 20.11.2023

ПРАВО НА ЗАХИСТ

ПРАВО НА ЗАХИСТ

17 жовтня 2023 року Благодійний фонд «Право на захист» надавав допомогу ВПО та постраждалим від воєнних дій, що знайшли пихисток у Бобрицькій громаді. Фахівці надавали безоплатні консультації з питань, пов'язаних із вимушеним переміщенням та юридичним захистом постраждалих від воєнних дій. Також, завдяки фінансуванню міжнародних організацій БФ "Право на захист",  проводили реєстрацію вразливих категорій ВПО та постраждалого від воєнних дій населення на отримання грошової допомоги. Варто додати, Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Організації-партнери, донорські організації, медіа та бенефіціари визнають Фонд провідною організацією у своїй сфері.

08:27 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь