A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ, ВЛАСНИКІВ РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ, ВЛАСНИКІВ РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ!

На виконання розпорядження Черкаської ОВА від 21.06.2023 року, з метою забезпечення публічної безпеки і порядку в умовах збройної агресії російської федерації встановлено загальний режим роботи закладів громадського харчування та дозвілля, які розміщенні на території Бобрицької територіальної громади, з 22 червня 2023 року до 22 години 00 хв .  Також нагадуємо, що коменданська година в області діє щодня з 00:00 до 04:00.

17:00 22.06.2023

Поліція Черкаської області повідомляє

Поліція Черкаської області повідомляє

Поліція Черкаської області повідомляє Довірившись телефонним шахраям, черкащанки з власних рахунків втратили 55 тисяч гривень «Вашу карту заблоковано», «з вашого рахунку підозріла транзакція», «ми здійснюємо перевірку клієнтів»… Зловмисники використовують різні способи, аби отримати доступ до банківських даних. Жертвами телефонної афери стали двоє черкащанок. Жінкам на мобільний телефон зателефонував невідомий, представившись представником служби безпеки одного з банків, зловживаючи довірою, дізнався реквізити банківських карток, після чого з банківських рахунків потерпілих зникли грошові кошти на загальну суму 55 000 гривень   За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України. ким би не представся співрозмовник, ніколи: не повідомляй дані банківської картки, особливо CVV, термін дії картки, одноразові паролі з SMS, дані авторизації в онлайн-банкінгу; підключіть смс-інформування стосовно операцій з платіжною карткою; встановіть індивідуальні ліміти на операції зі своєю платіжною карткою. Для платежів або переказів обирайте перевірені сервіси Стали жертвою шахраїв? Телефонуйте до поліції на спеціальний номер 102  

14:20 22.06.2023

19 ЧЕРВНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДУЖЕ МОЛОДЕ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО – ДЕНЬ ФЕРМЕРА

19 ЧЕРВНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДУЖЕ МОЛОДЕ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО – ДЕНЬ ФЕРМЕРА

Вже традиційно, але за загальним терміном "фермер" сьогодні в Україні стоять різні групи сільхозвиробників. Звісно вони мають різні потреби та стикаються з різними проблемами. Робота українських фермерів регулюється спеціальним Законом України «Про фермерське господарство».

11:19 19.06.2023

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

16 червня 2023 року під головуванням Бобрицького сільського голови Олени Штефан, відбулося пленарне засідання чергової сесії Бобрицької сільської ради восьмого скликання.

16:39 17.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь