A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Невдовзі на українців очікує свято Воскресіння Христового, або Великдень

Невдовзі на українців очікує свято Воскресіння Христового, або Великдень

Це одне з найважливіших християнських торжеств, яке пов’язано не тільки з богослужінням та освячуванням великодніх страв, а й із масовим використанням відкритого вогню, зокрема свічок і лампадок. Рятувальники звертаються до всіх громадян: - «Будьте уважні і вкрай обережні у поводженні з відкритим вогнем!».

09:59 13.04.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКА ТОЛОКА У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

ВСЕУКРАЇНСЬКА ТОЛОКА У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

    Напередодні Дня довкілля активних та небайдужих представників Бобрицької, Ліплявської та Канівської територіальних громад об’єднала любов до рідної землі та активна громадянська позиція.     11 квітня 2023 року пройшла екологічна акція «Всеукраїнська толока у Бобрицькій громаді», яка зібрала близько сімдесяти учасників.      І допоки ЗСУ очищають нашу землю від орків, учасники весняної толоки прибрали побутове сміття на узбіччях на проміжку дороги Київ-Канів від села Тростянець до міста Канів.      До слова, екологічна акція «Всеукраїнська толока у Бобрицькій громаді» проходить вже вдруге у громаді та спрямована на поліпшення екологічного, санітарного та естетичного стану нашого краю.      Висловлюємо щиру подяку усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час та доклав власних зусиль.     Зустрінемо перемогу у чистій громаді!

12:43 12.04.2023

ДОПОМОГА ХЕРСОНЩИНІ

ДОПОМОГА ХЕРСОНЩИНІ

30 - 31 березня 2023 року У Бобрицькій громаді проходив збір продуктів харчування для мешканців Херсонщини. І вже сьогодні зібрана гуманітарна допомога вирушить на південь нашої країни. Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до корисної справи! Ми – разом! Спільними зусиллями обов’язково переможемо. Фото: Людмила Коробочка

20:26 31.03.2023

РУБРИКА «ВЕСНЯНА ТОЛОКА»

РУБРИКА «ВЕСНЯНА ТОЛОКА»

Продовжуючи рубрику «Весняна толока», говоримо про благоустрій закладів освіти.  Вже традиційно навесні кожного року в Бобрицькому ліцеї проводиться весняна толока з благоустрою території шкільного подвір’я та сільського парку. Ось і цього року всі працівники та учні вийшли наводити лад навколо ліцею.  Всі працювали дружно та завзято. Прибирати допомагав весняний настрій, яскраве сонечко, яке і робило толоку справжнім святом. Втім, як і кожна велика справа, чистота починається з маленького, а саме - прибирання подвір'я власного  освітнього закладу.  У п'ятницю, гамірливо було на шкільному подвір'ї Грищинецького ліцею. Всі учні разом із  вчителями та технічними працівниками взяли участь у благоустрої шкільної території, адже весняне тепло пробудило все живе від  зимового сну, а отже, настав час прибрати землю, аби весняна зелень привітно усміхнулася всім. Прибрали шкільне подвір'я, впорядкували спортивні майданчики, доріжки, не залишилися поза увагою і квітники. Працювати допомагав весняний настрій та непохитна віра в перемогу. Подбаймо про чисте довкілля разом!

09:55 29.03.2023

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

26 березня 2023 року, за ініціативи працівників культури Тростянецького сільського клубу відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. В заході взяли діти та молодь села Тростянець та аматорський колектив «Торстянецькі молодички».  Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом. До присутніх звернулася староста Грищинецького старостинського округу Надія ВОЗНА, яка зазначила, що кожна сьогоднішня зібрана гривня буде використана на потреби наших мужніх захисників, разом до перемоги. Слава Україні».  Всі учасники заходу долучилися до збору коштів, які будуть використані на підтримку ЗСУ. Впродовж концерту вдалося зібрати 5 тисяч 270 гривень і це додає сил та вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії в період війни. Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила.

09:59 28.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь