A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Податковий всеобуч

БАЗА ДЛЯ НАРАХУВАННЯ ЗБОРУ З ОДНОРАЗОВОГО (СПЕЦІАЛЬНОГО) ДОБРОВІЛЬНОГО ДЕКЛАРУВАННЯ

Що є базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування у разі, якщо ФО є власником 10 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, кожна з яких не перевищує 2,0 гектара?

19:44 11.01.2022

ЗАПОВНЕННЯ РЕКВІЗИТІВ «ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ» ТА «ОТРИМУВАЧ» РОЗРАХУНКОВОГО ДОКУМЕНТА ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯ КОШТІВ НА ЄДИНИЙ РАХУНОК

Головне управління ДПС у Черкаській області звертає увагу, на порядок зарахування коштів на єдиний рахунок платниками, включеними до реєстру платників, які використовують єдиний рахунок.

20:51 05.01.2022

ЯКОЮ ДАТОЮ ВІДОБРАЖАЮТЬСЯ В ІКП ДАНІ ПОДАТКОВОЇ ЗВІТНОСТІ ТА ЗВІТНОСТІ З ЄВ?

Згідно з абзацом сьомим п. 2 розд. I Порядку ведення податковими органами оперативного обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 12.01.2021 № 5 (далі – Порядок № 5) інтегрована картка платника (далі – ІКП) – це форма оперативного обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) (далі – платежі), що ведеться за кожним видом платежу.

20:51 05.01.2022

ТЕРМІН ТА ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ АВТОРОМ ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТА ПЕРШОЇ ТА ДРУГОЇ КВИТАНЦІЙ ПРИ НАДСИЛАННІ ЕЛЕКТРОННИХ ДОКУМЕНТІВ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ

Абзацами першим та третім п. 42.6 ст. 42 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) визначено, що електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом здійснюється відповідно до ПКУ, законів України від 22 травня 2003 року № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 851) та від 05 жовтня 2017 року № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2155) без укладення відповідного договору.

20:50 05.01.2022

СТРОКИ СПЛАТИ ЗБОРУ З ОДНОРАЗОВОГО (СПЕЦІАЛЬНОГО) ДОБРОВІЛЬНОГО ДЕКЛАРУВАННЯ

Сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

20:49 05.01.2022

ТЕРМІН В ЯКИЙ НЕОБХІДНО СПЛАТИТИ СУМУ НЕДОПЛАТИ ЗБОРУ З ОДНОРАЗОВОГО (СПЕЦІАЛЬНОГО) ДОБРОВІЛЬНОГО ДЕКЛАРУВАННЯ У РАЗІ ПОДАННЯ ДЕКЛАРАНТОМ УТОЧНЮЮЧОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ

Відповідно до п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями у разі подання декларантом уточнюючої одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація), якщо сума збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір), визначена в уточнюючій Декларації, є більшою за суму Збору, сплачену на підставі попередньо поданої Декларації, декларант, який подав відповідну декларацію, зобов’язаний сплатити суму недоплати Збору в розмірі такої різниці протягом 30 календарних днів з дати подання уточнюючої Декларації.

20:49 05.01.2022

СТАВКИ ЗБОРУ З ОДНОРАЗОВОГО (СПЕЦІАЛЬНОГО) ДОБРОВІЛЬНОГО ДЕКЛАРУВАННЯ

Сума збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування щодо задекларованих об’єктів визначається шляхом застосування до бази для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування таких ставок:

20:48 05.01.2022

СПЛАТА ПОДАТКОВОГО БОРГУ ЧЕРЕЗ ЄДИНИЙ РАХУНОК

Cплатити через єдиний рахунок платник має можливість всі поточні платежі, податковий борг за такими платежами та недоїмку з єдиного внеску, грошові зобов’язання, які визначено на підставі податкових повідомлень-рішень.

20:46 05.01.2022

ЯКИМ ЧИНОМ ПРОВОДИТИ РОЗРАХУНКОВІ ОПЕРАЦІЇ ЧЕРЕЗ ПРРО У РАЗІ ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТІЖНИХ ТЕРМІНАЛІВ (ПЛАТІЖНИХ КАРТОК)?

     На даний час для інтеграції програмного реєстратора розрахункових операцій з платіжними терміналами здійснюється доопрацювання безкоштовного програмного рішення, яке надається Державною податковою службою, в частині його налаштування з операційною системою Windows.

20:45 05.01.2022

ПОКАЗНИКИ, ЯКІ ВІДОБРАЖАЮТЬСЯ У ГРАФІ 3 ТАБЛИЦІ 1 ДОДАТКА 5 ЗВІТУ ПРО СУМИ НАРАХОВАНОГО ДОХОДУ ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ ТА СУМИ НАРАХОВАНОГО ЄВ (ФОРМА № Д5 РІЧНА)

У графі 3 «Сума чистого доходу (прибутку), заявлена в податковій декларації/Самостійно визначена сума доходу/Частка розподіленого доходу» таблиці 1 Звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску (форма № Д5 річна) (далі – Звіт), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435 із змінами і доповненнями, відображаються:

20:44 05.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь