A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛИСЯ ЗОНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

ВІДБУЛИСЯ ЗОНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

    8 січня 2024 року у спортивній залі комунального закладу «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради проходили змагання з волейболу серед  команд закладів загальної середньої освіти.     Мета заходу - розвиток і популяризація волейболу в загальноосвітніх навчальних закладах.     Змагання проводилися між збірними командами юнаків та дівчат 10 - 11 класів закладів загальної середньої освіти Ліплявської сільської ради та Бобрицької сільської ради.     За результатами змагань серед  дівчат ЗЗСО: І місце – команда КЗ «Бобрицький ліцей», а серед юнаків команда КЗ «Литвинецький ліцей» - ІІІ місце.     Змагання пройшли у запеклій боротьбі та були цікаві для глядачів. Команди показали високий рівень майстерності та вміння.

09:21 20.01.2024

ФОНДОМ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ІНІЦІЙОВАНО СТВОРЕННЯ СИСТЕМИ КАДРОВОГО РЕЗЕРВУ

ФОНДОМ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ІНІЦІЙОВАНО СТВОРЕННЯ СИСТЕМИ КАДРОВОГО РЕЗЕРВУ

Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності. Її мета - надати доступ усім охочим до кар’єрних можливостей у державному секторі. Впровадження Кадрового резерву забезпечить прозорість, конкурентний відбір та професійне оцінювання кандидатів. А також безперебійну роботу підприємств у випадку звільнення або відставки поточного директора. Крім того, кадровий резерв – це досвідчені та компетентні спеціалісти для Фонду, які можуть бути призначені на ключові посади в управління компаніями, що перебувають у державній власності. Це забезпечить високу якість управління та досягнення стратегічних цілей усієї держави. Система має ряд важливих переваг. Насамперед, вона дає змогу провести конкурентний відбір кандидатів на керівні посади. Це означає, що лише найкращі кандидати з достатнім рівнем професійних знань, досвіду та лідерських якостей будуть включені до резерву. Прозорість та об’єктивність відбору кандидатів до Кадрового резерву сприяють уникненню корупційних схем і політичного впливу на призначення. Долучитись до Кадрового резерву або переглянути актуальні вакансії можуть усі охочі, відвідавши електронний ресурс: https://hr.spfu.gov.ua/ . Користувачі системи, які прийняли рішення стати претендентами на посади, мають пройти чотири прості кроки: подати анкету, пройти ідентифікацію, оцінювання та включення до резерву.  Інструкція для заповнення анкети з покроковим описом розміщена за посиланням: https://hr.spfu.gov.ua/instruction .

15:48 18.01.2024

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ФЛЕШМОБУ «ТІЛЬКИ В ЄДНОСТІ НАША СИЛА»

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ФЛЕШМОБУ «ТІЛЬКИ В ЄДНОСТІ НАША СИЛА»

Цього року Україна вдруге відзначатиме День Соборності України в умовах повномасштабної війни. Для багатьох українців слово «соборність» сповнилось новими сенсами. Сьогодні Соборність – це і про нашу боротьбу, і про наше життя вдалині від лінії фронту і, неодмінно, про Перемогу. Гасло «Одна, єдина Соборна Україна» для кожного українця стало заповітним бажанням. З нагоди Дня Соборності України відділ освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради пропонує долучитися до онлайн флешмобу «Тільки в єдності наша сила». Він триватиме до 22 січня. Умови флешмобу:  • Зніміть відео, або зробіть фото, розташовуючи телефон горизонтально. • Бажано, щоб зображення було максимально статичним.  • Виберіть місце без зайвого шуму для якісного запису звуку. Тривалість відео не повинна перевищувати 1 хвилини. В записі треба:  • представитися (назвати ім’я) • коротко розповісти, що для вас означає єдність українців та День соборності. Або ж зробити світлину, що передає поняття «єдності». До 22 січня опублікуйте відео в себе на сторінці у соціальній мережі Фейсбук під хештегом #єдність_соборність_сила та надішліть на електронну адресу lytv_bobrosvita@ukr.net . 

15:47 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь