Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ГАЛЯВИНУ СЛАВИ ГЕРОЯМ ЗАКЛАЛИ УЧНІ ТА ВЧИТЕЛІ ГРИЩИНЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ

ГАЛЯВИНУ СЛАВИ ГЕРОЯМ ЗАКЛАЛИ УЧНІ ТА ВЧИТЕЛІ ГРИЩИНЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ

В рамках акції «Троянди особливого(при)значення», яку реалізує Фонд громади «Подільська громада» за підтримки компанії «Декоплант», яка не вперше надає саджанці троянд на безоплатній основі,  на території Грищинецького ліцею педагогічний колектив та учні заклали галявину Слави ГЕРОЯМ та висадили 60 кущів троянд для гідного вшанування пам’яті загиблих захисників та захисниць, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У цій війні ми платимо надзвичайно велику ціну, тому збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників і захисниць України є священним обов’язком кожного з нас. Пам’ятаємо. Шануємо. Вклоняємося. Герої не вмирають! Слава Героям України!

08:40 02.05.2024

День спорту в Бобрицькій громаді

День спорту в Бобрицькій громаді

1 травня видався багатим на спортивні події. Було проведено  фізкультурно-оздоровчий захід «Забіг до 10-річчя започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України», який започаткований за сприяння Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід проводився для покращення рухової активності шляхом залучення до бігу категорій населення проживаючого на території громад, що не входять до території бойових дій. З вітальним словом до учасників заходів звернулися Бобрицький сільський голова Олена Штефан та майстер спорту з гандболу Сергій Коваленко, який провів розминку з учасниками забігу. Команда черлідерів КЗ «Бобрицький ліцей» привітала запальним виступом. До забігу долучилися жителі Бобрицької та Ліплявської громад. Команди юнаків 2010 року народження та молодші з Бобрицької та Ліплявської громад випробували свої сили у турнірі з міні-футболу. Змагання проходили по коловій системі. Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Юні футболісти показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Отже місця розподілилися наступним чином: 5 місце - команда КЗ «Келебердянський ліцей» Ліплявської сільської ради; 4 місце – команда КЗ «Грищинецький ліцей» Бобрицької сільської ради; 3 місце - команда КЗ «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради; 2 місце - команда КЗ «Литвинецький ліцей» Бобрицької сільської ради; 1 місце - команда КЗ «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради. Команда дівчат з КЗ «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради у товариській зустрічі з волейболу перемогла команду дівчат КЗ «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради. Отже, всі учасники роз’їхалися з незабутніми враженнями від спортивного дня та надіями на нові зустрічі та випробування.

13:44 01.05.2024

Презентація грантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» відбулася у приміщенні ПрАТ «Миронівська птахофабрика.

Презентація грантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» відбулася у приміщенні ПрАТ «Миронівська птахофабрика.

У заході взяли участь очільники Бобрицької громади – Олена Штефан, Канівської громади Ігор Ренькас, , Ліплявської громади – Сергій Геращенко, представники медичних та освітніх закладів, комунальних установ та місцеві активісти.

10:10 01.05.2024

НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ В НОВОМУ ФОРМАТІ

НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ В НОВОМУ ФОРМАТІ

Щорічно, відповідно до програми предмета «Захист України», наприкінці навчального року з випускниками закладів загальної середньої освіти проводяться навчально-польові збори, то ж з метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Ліплявської та Бобрицької сільських територіальних громад з 24 по 26 квітня 2024 року проведено 3-денні (18 годин) навчально-польові збори. На відкритті були присутні Бобрицький сільський голова Олена Штефан, Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко, начальник 2 відділу Черкаського РТЦК та СП Роман Богдан. На навчально-польових зборах учні пройшли декілька етапів випробувань спрямованих на військову та медичну підготовку в умовах війни, а також патріотичне виховання. Вони показали свої знання з першої медичної допомоги, продемонстрували фізичну міць та силу метаючи гранату, підтягуючись на перекладині (хлопці) та віджимання від підлоги (дівчата).  До етапів матеріальної частини автоматичної зброї (розбирання та збирання автомата) тактичної медичної допомоги, залучили провідних фахівців, які володіють передовими практиками бойової медицини та тактики дій військ в умовах сучасного бою за стандартами НАТО з використанням сучасних зразків зброї. Також всіх учасників вчили керувати дронами представники ГО «Вільне повітря» та ознайомили з елементами самооборони вихованці СК «Івазар».

15:53 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь