A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі»

Організацію надання фізичними особами соціальних послуг з догляду на професійній основі, умовно можна розподілити на три етапи.

11:38 30.08.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. Зі святом вас! Слава Україні!  

08:47 24.08.2022

НА ЧЕРКАЩИНІ ІМЛА

Черкащину ненадовго затягнуло імлою. Про це попереджає начальник Черкаського гідрометеоцентру Віталій Постригань за інформацією Вікка 

16:52 22.08.2022

ПРО СПІВПРАЦЮ З ВПО

Бобрицька громада спільно з Платформою "Київський діалог" та ГО "Горизонт змін" починає проєкт покликаний дослідити потреби внутрішно переміщених осіб і тенденцій включення ВПО в життя приймаючих громад.

12:24 18.08.2022

ПРО ПОРТАЛ UNITED24 та АРМІЮ ДРОНІВ

UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Завдання фандрейзингової платформи — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та направляються профільними міністерствами на головні потреби за трьома напрямками.

09:29 18.08.2022

РЕЄСТРАЦІЯ НА ОНЛАЙН СЕМІНАРИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЇ В РАМКАХ ДЕРЖАВНОЇ ПРОГРАМИ "єРОБОТА"

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації  в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Власна справа“ у партнерстві з Громадською організацією „ІНСТИТУТ СПРИЯННЯ ПАРТНЕРСТВУ ТА СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ“, філією Черкаського обласного управління Акціонерне товариство „Ощадбанк“ та  Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари.

15:34 17.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь