A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Податковий всеобуч

АВТОРИЗАЦІЯ НА ПРОГРАМНОМУ РЕЄСТРАТОРІ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ З ОПЕРАЦІЙНОЮ СИСТЕМОЮ ANDROID

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що для авторизації на програмному реєстраторі розрахункових операцій (далі – ПРРО) з операційною системою Android необхідно виконувати дії відповідно до інструкції «Програмне забезпечення реєстрації фіскальних чеків «ПРРО Каса» (Android). Керівництво користувача» (далі – Інструкція), яка знаходиться в архіві з завантаженим програмним забезпеченням «Програмний реєстратор розрахункових операцій».

15:53 14.06.2021

ЧИ МОЖНА ПЕРЕБУВАТИ НА ЄДИНОМУ ПОДАТКУ ПРИ НАДАННІ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ПОСЛУГ

 Головне  управління ДПС у Черкаській області пояснює, що відповідно до пп. 291.5.2 Податкового кодексу України не можуть бути платниками єдиного податку першої – третьої груп фізичні особи – підприємці, які здійснюють діяльність у сфері аудиту.

15:52 14.06.2021

ЧИ БЛОКУЄТЬСЯ ПРРО У РАЗІ ПЕРЕВИЩЕННЯ ВСТАНОВЛЕНИХ ГРАНИЧНИХ СТРОКІВ ПРОВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ В РЕЖИМІ ОФЛАЙН ?

Головне управління ДПС У Черкаській області інформує, що відповідно до п.п. 1 розд. V Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок № 317) на період відсутності зв’язку між програмним реєстратором розрахункових операцій (далі – ПРРО) та фіскальним сервером проведення розрахункових операцій суб’єктом господарювання здійснюється в режимі офлайн, що може тривати не більше ніж 36 годин, та не більше ніж 168 годин протягом календарного місяця, із створенням електронних розрахункових документів, яким присвоюються фіскальні номери із діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером згідно з Порядком визначення діапазону, видачі, резервування, використання фіскальних номерів, що присвоюються електронним розрахунковим документам під час роботи програмного реєстратора розрахункових операцій в режимі офлайн, затвердженим відповідно до ст. 5 Закону України від 06 липня 1995 року         № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями (далі – Діапазон).

15:51 14.06.2021

ЯКЕ ЗНАЧЕННЯ ВІДОБРАЖАЄТЬСЯ В РЯДКУ 27 «КОНТРОЛЬНЕ ЧИСЛО, СФОРМОВАНЕ В РЕЖИМІ ОФЛАЙН» ФІСКАЛЬНОГО КАСОВОГО ЧЕКУ ЗА ФОРМОЮ № ФКЧ-1 В ПРРО?

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що форма та зміст розрахункового документа затверджені Положенням про форму та зміст розрахункових документів, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 № 13 із змінами та доповненнями (далі – Положення № 13).

15:50 14.06.2021

КОЛИ ФОП ПРИ НАДАННІ В СУБОРЕНДУ ПРИМІЩЕНЬ МОЖЕ ЗАСТОСОВУВАТИ 2 ГРУПУ ЄДИНОГО ПОДАТКУ

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що п. 291.4 ПКУ встановлені умови перебування фізичних осіб – підприємців, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, у відповідних групах платників єдиного податку.

15:49 14.06.2021

ОБМЕЖЕННЯ ЩОДО СПІЛЬНОЇ РОБОТИ БЛИЗЬКИХ ОСІБ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ

Головне управління ДПС у Черкаській області нагадує, що в зв’язку з поновленням проведення конкурсів щодо зайняття посад державної служби, особи, зазначені у п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України “Про запобігання корупції”, не можуть мати у прямому підпорядкування близьких їм осіб або бути прямо підпорядкованими у зв’язку з виконанням повноважень близьким їм особам.

15:45 14.06.2021

ОСОБЛИВОСТІ ЗАКРИТТЯ ПІДПРИЄМСТВА БЕЗ ПЕРЕВІРКИ

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє керівників підприємств, які вирішили через певні обставини припинити діяльність, про можливість проходження даної процедури без проведення додаткової позапланової перевірки, що позиція податківців з даного питання залишається не змінною.

15:45 14.06.2021

ПОРЯДОК ТА ТЕРМІНИ ПОВЕРНЕННЯ СУМ БЮДЖЕТНОГО ВІДШКОДУВАННЯ

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що пунктом 200.7 ст. 200 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) визначено, що платник податку, який має право на отримання бюджетного відшкодування та прийняв рішення про повернення суми бюджетного відшкодування, подає відповідному контролюючому органу податкову декларацію та заяву про повернення суми бюджетного відшкодування, яка відображається у податковій декларації.

15:43 14.06.2021

ПОДАННЯ У 2021 РОЦІ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ ГРУПІ КОМПАНІЙ

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що відповідно до пп. 39.4.2 пп. 39.4 ст. 39 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-IV зі змінами і доповненнями (далі – Кодекс) платники податків, які у звітному році здійснювали контрольовані операції, зобов'язані подавати до 1 жовтня року, що настає за звітним, звіт про контрольовані операції та повідомлення про участь у міжнародній групі компаній.

15:41 14.06.2021

ПОДАННЯ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ ЗАЯВИ ЗА Ф. № 1-ПРРО СГ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПРРО НА ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ (ФІЛІЮ)

     Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що суб’єкт господарювання для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) на відокремлений підрозділ (філію) подає Заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316602), із зазначенням даних про місцезнаходження такого відокремленого підрозділу (філії), в електронній формі з дотриманням вимог законів у сфері електронного документообігу та використання електронних документів за своїм основним місцем обліку як платника податків до фіскального сервера засобами Електронного кабінету (портального рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (API)) або засобами телекомунікацій.

15:40 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь