A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочато процедуру визнання безхазяйним нерухомого майна — нежитлової будівлі (церква) в с. Грищенці та нежитлової будівлі (церква) з надвірними спорудами в с.Григорівка

Виконавчий комітет Бобрицької сільської ради повідомляє, що, відповідно до рішень виконавчого комітету від 21 лютого 2024 року №45 та №46, на території Бобрицької територіальної громади виявлено та розпочато процедуру визнання безхазяйним нерухомого майна: нежитлової будівлі (церква), орієнтовною площею 110 кв.м., яка знаходиться за адресою Черкаська область, Черкаський район, с.Грищинці, вул.Святослава князя, №45, та нежитлової будівлі (церква) з надвірними спорудами, орієнтовною площею 190 кв.м., яка знаходиться за адресою Черкаська область, Черкаський район, с.Григорівка, вул.Центральна,№ б/н (розташована між адміністративною будівлею №39 та житловим будинком №45).

15:16 07.03.2024

«ТЕХНІКИ ЗЦІЛЕННЯ» ДЛЯ ДІТЕЙ

28 лютого на базі КЗ «Литвинецький ліцей» в просторі «Емпатіо» відбулася зустріч психолога КЗ «Центру надання соціальних послуг Бобрицької сільської ради» Діани Сагайдак з дітьми військовослужбовців. Тема зустрічі: «Техніка зцілення: Безпечне місце». Що відбувалось на зустрічі?  - Обмірковували, яке воно те саме, Безпечне місце, по техніці з закритими очима, уявляючи його. - Далі обговорювали з кожним учасником, яким є уявне безпечне місце, так як вони себе почувають після техніки. - За бажанням учасників, зобразили за допомогою олівців та маркерів на листку а4 їхнє Безпечне місце, яке вони уявляли з закритими очима.  - В кінці зустрічі, учасники обмінялися враженнями, і дійшли думки, що внутрішній стан часто залежить від того, про що ми думаємо, та що уявляємо. Тому, один із важливих інстайтів зустрічі - обов’язково треба вчитися думати про хороше. Дуже дякуємо, учасникам, які із задоволенням підтримали ініціативу, були активні та креативні.

15:17 01.03.2024

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень з питань перейменування вулиць в Бобрицькій сільській територіальній громаді

На виконання розпорядження сільського голови Бобрицької сільської ради   від 28.02.2024 року № 29-о «Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Бобрицькій сільській територіальній громаді» виконавчий комітет  Бобрицької сільської ради інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць на території  Бобрицької сільської територіальної громади.

08:42 01.03.2024

З приходом весни розпочинається сезон спалювання сухої рослинності

З приходом весни розпочинається сезон спалювання сухої рослинності. Рятувальники, попереджають про те, що  не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на на сухій трав’янистій підстилці. Згідно ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за несанкціоноване випалювання сухої природної рослинності накладається штраф у розмірі до 6120 грн.

08:24 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь