A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЩЕ ОДИН КЛАС БЕЗПЕКИ

На базі Грищинецького ліцею Бобрицької громади відкрили ще один клас безпеки. На заході були присутні: Олена Штефан, сільський голова, Олександр Шпиль, менеджер соціальних проєктів БО «БФ «МХП – Громаді», головний інспектор ВЗНС Черкаського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області Анатолій Скиба, старший інспектор ювенальної превенції Юлія Касьянова та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Бобрицької сільської територіальної громади Черкаської області Лисенко Наталія. Клас обладнаний мультимедійними засобами, навчальними макетами та спеціальною літературою. У найближчому майбутньому у стінах класу на дітей чекають зустрічі із рятувальниками, поліцейськими та фахівцями інших галузей, які ділитимуться досвідом та навчатимуть підростаюче покоління основам безпечного життя. У цьому класі створені всі необхідні умови, щоб діти під час практичних або онлайн-занять могли вивчати правила пожежної безпеки, безпечної поведінки на воді, дії при виявленні вибухонебезпечних предметів, ознайомитися з первинними засобами пожежогасіння та дізнатися як надавати першу домедичну допомогу. Створення таких класів це не просто навчання, а ініціатива, яка надає дітям навички та знання, що є дуже корисними у повсякденному житті. Бережіть себе і вивчайте правила безпеки.

12:56 19.02.2024

ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

17 лютого 2024 року в приміщені спортивного залу Бобрицького ліцею вже втретє відбувся відкритий чемпіонат Бобрицької територіальної громади з настільного тенісу серед чоловіків та молоді. Участь взяли тенісисти  Бобрицької, Степанецької та Канівської громад, змагання проходило у двох вікових категоріях: молодь та дорослі, особиста першість визначалась серед чоловіків. В результаті призові місця серед команд молоді отримали: І  місце – команда молоді села Степанці; ІІ місце -  команда молоді села Бобриця; ІІІ місце – команда молоді села Литвинець . Серед команд дорослої вікової категорії: І місце – команда м. Канів; ІІ місце – команда філії «Канівська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго»; ІІІ місце – команда с. Бобриця. В особистих змаганнях перемогу здобув Тукаленко Віталій, друге місце посів Сітніков Володимир, третє дісталося Юрію Коліньку. Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями виконавчого комітету Бобрицької сільської ради. Дякуємо суддівській колегії у складі Олега Крячка та Юлії Стоянової за організацію та проведення чемпіонату. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватися та змагатися! Віримо в спільну Перемогу!

12:54 19.02.2024

ДО УВАГИ ВПО

Допомога на проживання для ВПО: хто має звернутися із заявою про продовження виплат Нещодавно Уряд прийняв постанову, якою вніс зміни у порядок призначення виплат на проживання для ВПО.

15:35 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь