Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПІДТРИМКА МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ

ПІДТРИМКА МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ

    Нещодавно заклади охорони здоров’я Бобрицької громади отримали медикаменти як благодійну допомогу. Ліки будуть надаватися у якості гуманітарної допомоги для забезпечення нагальних потреб населення.      За надану підтримку висловлюємо щиру подяку ГО ,,Фонд допомоги та надії,, в особі  голови Ольги Усової та ГО ,,Патріоти рідного краю- Україна,, ( голова Юрій Романча), а також координаторці роботи Громадських Приймалень Воскобойніка, радниці голови Черкаської облради Наталії Старіковій.

11:20 27.01.2023

ПИТАННЯ ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ ТА ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

ПИТАННЯ ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ ТА ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

У середу 25 січня 2023 року у приміщенні Бобрицької сільської ради відбулося засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії  торгівлі людьми на території Бобрицької сільської ради. На розгляд ради було винесено 4 питання. Зокрема, було  затверджено план роботи на 2023 рік. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту  Горденко Л.А розповіла про взаємодію суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №658 від 22.08.2018 року «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», а також зазначила  проблемні питання взаємодії, причини передумов поширення насильства.  Був визначений механізм взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі , спрямованої на забезпечення комплексного інтегрованого підходу до подолання насильства та сприяння реалізації прав осіб, постраждалих від насильства, шляхом запобігання насильству, ефективного реагування на факти насильства, надання допомоги та захисту постраждалим особам, забезпечення відшкодування заподіяної шкоди, належного розслідування фактів насильства та притягнення кривдників до передбаченої законом відповідальності. Начальник відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради Малюк Н.Ю прозвітувала про виконання Закону України  «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків».     Начальник служби у справах дітей Бобрицької сільської ради Харитоненко Н.А  доповіла про роботу служби у справах дітей щодо  виконання Закону України «Про охорону дитинства».     Членами Координаційної ради були прийняті важливі рішення щодо всіх розглянутих питань, зважаючи на актуальність проблеми домашнього насильства в Україні

16:46 25.01.2023

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

    У середу, 25  січня 2023 року, о 09.00 год. у приміщенні Бобрицької сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради.         На розгляд виконкому було винесено 12 питань. Начальник фінансового відділу Бобрицької сільської ради Лідія САСЬКО презентувала звіт про виконання бюджету Бобрицької сільської територіальної громади за 2022 рік та доповіла про внесення змін до бюджету Бобрицької територіальної громади на 2023 рік. Про стан підвезення учнів та педагогічних працівників до закладів освіти Бобрицької сільської ради та стан пожежної та техногенної безпеки закладів дошкільної та загальної середньої освіти Бобрицької громади доповіла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Анна БАБЕНКО. Також членами виконавчого комітету розглянуто питання щодо надання матеріальної допомоги при народженні, а також технічні питання щодо зняття з обліку особи, яка потребує поліпшення житлових умов гр. Халамея В.В. (учасника бойових дій) та зарахування на квартирний облік учасника бойових дій гр. Гриба Р.В..     Наступні три питання за порядком денним – «Про визначення об’єктів та видів суспільно корисних робіт для засуджених до кримінального покарання у вигляді громадських робіт», «Про визначення об’єктів та видів громадських робіт для правопорушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт» і «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для громадян, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді оплачуваних суспільно корисних робіт» - представила сільський голова Олена ШТЕФАН. Вона повідомила присутнім, що над підготовкою кожного із цих питань працювали сільські старости, які визначали об’єкти та види робіт безпосередньо в кожному населеному пункті     Членами виконавчого комітету були прийняті позитивні рішення щодо всіх розглянутих питань.

16:44 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь