Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

КОЛИ Б’ЮТЬ ГАРМАТИ, МУЗИ НЕ МОВЧАТЬ

КОЛИ Б’ЮТЬ ГАРМАТИ, МУЗИ НЕ МОВЧАТЬ

Саме під таким гаслом пройшов благодійний захід у с. Бобриця за участю заслуженої артистки України Олени Білоконь та аматорських вокальних колективів Бобрицької громади.  Метою заходу було збір коштів на придбання планшету для комплектації квадрокоптера для бійців Черкаського батальйону, до складу якого входять бійці  Бобрицької територіальної громади.

10:58 13.06.2022

ВДЯЧНІСТЬ БЛАГОДІЙНИКАМ ВІД ДІТОК ГРОМАДИ

ВДЯЧНІСТЬ БЛАГОДІЙНИКАМ ВІД ДІТОК ГРОМАДИ

Відпочити, поспілкуватися  з ровесниками та оздоровитися на першій  зміні у дитячому багатопрофільному санаторії "Сосновий бір"  мали змогу діти з Бобрицької громади. Цей літній відпочинок для підростаючого покоління у такий непростий час  став можливий завдяки директору ТОВ "НВФ "Урожай", депутату Черкаської обласної ради Олександру Воскобойніку та БФ "МХП-Громаді". З чудовим настроєм, новими враженнями та знайомствами повернулися додому школярі. Оскільки, традиційна оздоровча кампанія у пришкільних відпочинкових таборах  через війну в Україні не відбулася, поїздка до "Соснового бору" стала  чудовою альтернативою якісно оздоровити  учнів. Дякуємо нашим благодійникам, що, навіть, в умовах війни, за безліччю повсякденних клопотів і справ, Ви не забуваєте про найголовніше - майбутнє України, наших дітей.

12:42 09.06.2022

БОБРИЦЬКА ГРОМАДА БЕРЕ УЧАСТЬ В БЛАГОДІЙНІЙ АКЦІЇ В ПОЛЬЩІ

БОБРИЦЬКА ГРОМАДА БЕРЕ УЧАСТЬ В БЛАГОДІЙНІЙ АКЦІЇ В ПОЛЬЩІ

Народні умільці Бобрицької територіальної громади долучилися до благодійної акції, організованої БО «БФ «МХП – Громаді», та передали свої творчі роботи для продажу у Польщі. Виручені кошти будуть направлені на придбання медичного обладнання бійців ЗСУ, які отримали поранення та перебувають у госпіталях.

11:15 08.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь