Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

Відповідно до  Закону України "Про бджільництво" та Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві" повідомляємо, що ТОВ "НВФ "Урожай" буде проведено обробку:

15:15 06.06.2022

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

Відповідно до  Закону України "Про бджільництво" та Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві" повідомляємо, що ФГ "КОРЖ" буде проведено обробку посівів соняху і сої із застосуванням пестицидів та агрохімікатів на землях Бобрицької територіальної громади в населеному пункті с. Студенець препаратами Гербіцид Євро-лайтнінг, Прилипач Альфалипт екстра в період з 7 червня по 10 червня 2022 року. 3 клас токсичності. Метод обробки - наземний. Пік - 3 доби. 

12:30 06.06.2022

ПІСНЯ ЛИНЕ СОЛОВ’ЇНА

ПІСНЯ ЛИНЕ СОЛОВ’ЇНА

Днями у Бобрицькій громаді відбувся захід приурочений  пісні «Пісня лине солов’їна». Можливо, хтось помилково вважає, що війна – не час для пісень. Але, насправді, часто саме пісні вели у бій, допомагали впоратися з емоціями в найскрутніші часи та піднімали бойовий дух. А українці – одна із найспівочіших націй у світі.

11:52 06.06.2022

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Шановні освітяни, учні, батьки! Дорогі випускники! Щиро вітаю вас із святом останнього дзвоника. Цей навчальний рік, без перебільшення, був надзвичайно складним і тривожним. Проте, вчителі, не зважаючи ні на що, продовжували нести світло науки учням,  діти терпляче пристосовувалися до нових умов навчання, а батьки з розумінням ставилися до ситуації. Ви всі успішно здолали цей марафон. І нехай ваш літній відпочинок буде мирним. Випускникам хочу побажати вдалого старту у доросле життя. Ви залишаєте не лише шкільний поріг, а й батьківську хату. І куди б не закинула вас доля - пам'ятайте, що ви - доньки і сини України.  Я дякую всім, хто був на своєму місці та виконував свої обов'язки, навіть, якщо було страшно і складно. Нехай це літо яке настало буде для всіх вас теплим, спокійним і мирним. Гарного вам відпочинку і мирного неба нам всім. 

18:28 03.06.2022

ВОЛОНТЕРИ ДАРУЮТЬ РАДІСТЬ ДІТЯМ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

ВОЛОНТЕРИ ДАРУЮТЬ РАДІСТЬ ДІТЯМ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Війна зачепила найважливіших людей - наших діток. Для того аби хоч трохи покращити їм настрій вчора, в Міжнародний день захисту дітей, за підтримки Олександра Кагаловського та Людмили Боровик було подаровано частинку радості діткам, які перемістилися в нашу громаду після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

08:20 03.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь