Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ:  ПРИЙОМ ВЕДЕТЬСЯ ЗА НОВОЮ АДРЕСОЮ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ: ПРИЙОМ ВЕДЕТЬСЯ ЗА НОВОЮ АДРЕСОЮ

Із 14 червня ц.р. Центр надання адміністративних послуг Бобрицької сільської ради змінив місцезнаходження – відтепер прийом заявників проводиться за адресою: місто Канів, вулиця Героїв Небесної сотні, будинок 60 (двоповерхова будівля біля Успенського собору).

12:05 14.06.2021

ШЛЕМО ЩИРОСЕРДЕЧНІ ВІТАННЯ

ШЛЕМО ЩИРОСЕРДЕЧНІ ВІТАННЯ

У п’ятницю, 11 червня ц.р., Благодійному фонду «МХП – Громаді» (https://www.facebook.com/MHPgromadi) – незмінному партнеру Бобрицької територіальної громади в справі творення добра – виповнюється 6 років.

22:09 11.06.2021

МОЛОДЕ ЖИТТЯ: ДІЮТЬ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ

МОЛОДЕ ЖИТТЯ: ДІЮТЬ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ

Цьогорічний червень для вихованців молодших класів освітніх закладів Бобрицької громади сповнений вражень, нових знайомств, приємних сюрпризів та розваг.

15:43 11.06.2021

ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ СЕМІНАР НА ТЕМУ «GРА ЯК ДОДАТКОВИЙ ІНСТРУМЕНТ З ПОШУКУ ПАРТНЕРІВ НА МІЖНАРОДНИХ РИНКАХ»

ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ СЕМІНАР НА ТЕМУ «GРА ЯК ДОДАТКОВИЙ ІНСТРУМЕНТ З ПОШУКУ ПАРТНЕРІВ НА МІЖНАРОДНИХ РИНКАХ»

З метою сприяння регіональному бізнесу у виході на світові ринки та пошуку міжнародних партнерів Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації у партнерстві з Державною установою «Офіс розвитку підприємництва та експорту» проводить онлайн семінар «GРА як додатковий інструмент з пошуку партнерів на міжнародних ринках».

10:47 11.06.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБРОБІТОК ПОСІВІВ ПЕСТИЦИДАМИ ТА ОТРУТОХІМІКАТАМИ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБРОБІТОК ПОСІВІВ ПЕСТИЦИДАМИ ТА ОТРУТОХІМІКАТАМИ

Як повідомив регіональний директор Виробничого підрозділу «Ліпляве»  ТОВ «НВФ «Урожай» Олександр Трохимець, відповідно до Закону України «Про бджільництво» та Державних санітарних правил «Транспорутвання, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві», вищезгадане підприємство в період з 10 по 20 червня 2021 року на полях, що розташовані на території Бобрицької територіальної громади, проводитиме діяльність із застосуванням препаратів «Амістар Голд», «Босфоіар», "Колосаль", "Топсин"строки дії токсичності якого складають три доби на посівах соняшника та пшениці.

09:22 11.06.2021

МОЛОДЕ ЖИТТЯ: КРУТІ ІГРИ-2021 У БОБРИЦІ

МОЛОДЕ ЖИТТЯ: КРУТІ ІГРИ-2021 У БОБРИЦІ

У середу, 9 червня ц.р., у Комунальному закладі «Бобрицький ліцей» відбувся масовий спортивний захід для дітей «Cool games» («Круті ігри» - у перекладі з англ.), у якому взяли участь спортивні команди всіх навчальних закладів Бобрицької громади та на правах гостей – команда школярів-спортсменів Ліплявської громади.

11:26 10.06.2021

МІНІМАЛЬНІ ГАРАНТІЇ З ОПЛАТИ ТА НОРМУВАННЯ ПРАЦІ У СФЕРІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА: ПРО ДІЮ ПОЛОЖЕНЬ  ЗМІН І ДОПОВНЕНЬ ДО ГАЛУЗЕВОЇ УГОДИ НА 2017-2021 РОКИ

МІНІМАЛЬНІ ГАРАНТІЇ З ОПЛАТИ ТА НОРМУВАННЯ ПРАЦІ У СФЕРІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА: ПРО ДІЮ ПОЛОЖЕНЬ ЗМІН І ДОПОВНЕНЬ ДО ГАЛУЗЕВОЇ УГОДИ НА 2017-2021 РОКИ

22 квітня 2021 року було підписано Зміни і доповнення до Галузевої угоди між Мінрегіоном України, Об’єднанням організацій роботодавців «Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі України» та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2017-2021 роки (далі - Зміни і доповнення до угоди).

16:17 08.06.2021

БЮДЖЕТНА ДОТАЦІЯ ЗА УТРИМАННЯ КІЗОЧОК, КОЗЕМАТОК, ЯРОК, ВІВЦЕМАТОК

БЮДЖЕТНА ДОТАЦІЯ ЗА УТРИМАННЯ КІЗОЧОК, КОЗЕМАТОК, ЯРОК, ВІВЦЕМАТОК

За повідомленням т.в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку Тетяни Шендрик, постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021р. №517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.

15:33 08.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь