A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШЛЕМО ЩИРОСЕРДЕЧНІ ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ МЕДИКА

ШЛЕМО ЩИРОСЕРДЕЧНІ ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ МЕДИКА

В Україні в третю неділю червня святкують День медика. Ця важка і водночас надважлива на сьогодні професія потребує значних зусиль та навичок від медичних працівників. Саме медики виявились «на передовій» під час світової пандемії коронавірусу. У День медика 2021 кожен з нас має чудову нагоду подякувати лікарям, медсестрам та санітарам за їхню невтомну і надзвичайно важливу роботу, а також привітати з професійним святом.

12:05 20.06.2021

НАБУВ ЧИННОСТІ ЗАКОН ПРО ЕЛЕКТРОННІ ТРУДОВІ КНИЖКИ

НАБУВ ЧИННОСТІ ЗАКОН ПРО ЕЛЕКТРОННІ ТРУДОВІ КНИЖКИ

Ведення обліку трудової діяльності працівників відбуватиметься в електронній формі. Відповідний Закон (№1217-IX) набув чинності з 10 червня 2021 року. У роботодавців та застрахованих осіб буде лише п’ять років для оцифрування трудових книжок. Нагадуємо, інформація про трудову діяльність працівника з 1998 року за даними звітних відомостей роботодавця вже міститься на вебпорталі Пенсійного фонду України. Інформацію про трудову діяльність до 1998 року потрібно внести у вигляді сканованої копії паперової трудової книжки. Вона має бути засвідчена кваліфікованим електронним підписом. Подати скановану копію електронної трудової книжки може працівник (сам за себе) або роботодавець (за свого працівника). Це дозволить створити умови для автоматичного призначення пенсії за віком, уникнути необхідності відновлювати інформацію у разі втрати паперової трудової книжки, спростить доступ до даних про стаж працівника для призначення виплат у випадку тимчасової втрати працездатності. Аби правильно подати скан-копії, необхідно керуватися Порядком обліку трудової діяльності працівника, фізичної особи-підприємця, фізичної особи, яка забезпечує себе роботою самостійно, в електронній формі. Документ затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019р. №1084.

19:49 18.06.2021

ПЛАТНИКАМ ПОДАТКІВ: ЩОБ НЕ ПОТРАПИТИ НА ГАЧОК ТЕЛЕФОННИХ ШАХРАЇВ

ПЛАТНИКАМ ПОДАТКІВ: ЩОБ НЕ ПОТРАПИТИ НА ГАЧОК ТЕЛЕФОННИХ ШАХРАЇВ

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що останнім часом спостерігається збільшення кількості телефонних дзвінків та повідомлень у месенджерах з таких номерів: (066) 801-27-59 та                  (050) 248-62-50, що здійснюються невідомими особами, які представляться керівництвом Головного управління ДПС у Черкаській області, або особами, що діють від імені чи за дорученням керівництва, та  намагаються заволодіти грошовими коштами під будь-яким приводом (надання грошової допомоги, погрози застосування штрафних санкцій, уникнення проведення перевірок тощо), пропонуючи перераховувати їх на карткові рахунки банківських установ.

10:54 18.06.2021

ШКОЛА ПАТРІОТИЗМУ ВІД УЧАСНИКІВ АТО:  СЕРЦЕМ ЛЮБИТИ БАТЬКІВЩИНУ

ШКОЛА ПАТРІОТИЗМУ ВІД УЧАСНИКІВ АТО: СЕРЦЕМ ЛЮБИТИ БАТЬКІВЩИНУ

Як навчати підростаюче покоління любити свою Вітчизну? Таким питанням переймаються учасники АТО, які залюбки діляться власним досвідом, знаннями та умінням шанувати свою землю. Підтвердження тому – акції, що їх проводять для юних вихованців табору «Сонце над Дніпром» у Каневі учасники бойових дій на Сході України Алла Хапугіна, Сергій Тишкевич із села Бобриця та Валентин Івшин із міста Канів. Разом із старшими наставниками до літнього табору цими днями навідалися і кілька старшокласників із Бобрицького ліцею.

21:58 16.06.2021

ПРО СПЕЦІАЛЬНУ БЮДЖЕТНУ ДОТАЦІЮ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ’Ї

ПРО СПЕЦІАЛЬНУ БЮДЖЕТНУ ДОТАЦІЮ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ’Ї

Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021р. №517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.

16:12 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь