Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

БУДЕ ПРОВОДИТИСЯ ХІМІЧНИЙ ОБРОБІТОК ПОСІВІВ

БУДЕ ПРОВОДИТИСЯ ХІМІЧНИЙ ОБРОБІТОК ПОСІВІВ

За повідомленням директора ПП «Коритищанське» В.Л. Королевича, в період з 26 по 30 червня ц.р. на полях господарства, що розташовані в межах Бобрицької громади, буде проводитися хімічний обробіток посівів соняшника та сої з використанням таких препаратів: гербіцид Ореол Максі, фунгіцид Амістар Екстра, інсектицид Канонір Дуо, мікроелемент Нетрус Бор.

14:24 23.06.2021

КАНІВСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ: ЯКІ БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ МОЖНА ПРОВОДИТИ БЕЗ ДОЗВОЛУ НА ВЛАСНІЙ ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ ЧИ У ПРИМІЩЕННІ?

КАНІВСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ: ЯКІ БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ МОЖНА ПРОВОДИТИ БЕЗ ДОЗВОЛУ НА ВЛАСНІЙ ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ ЧИ У ПРИМІЩЕННІ?

Плануючи будівництво на присадибній ділянці (садовій або дачній) часто виникають питання щодо того, які об’єкти потребують отримання дозвільної документації на початок будівництва (оформлення будівельного паспорта забудови земельної ділянки, направлення повідомлення до відповідного органу державного архітектурно-будівельного контролю про початок виконання будівельних робіт тощо), а які можна будувати без відповідної документації. 

14:22 23.06.2021

ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ІЗ ПЕНСІЙНИХ ПИТАНЬ

ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ІЗ ПЕНСІЙНИХ ПИТАНЬ

У четвер, 24 червня ц.р., із 10-ї до 12-ї години в адмінприміщенні Бобрицької сільської ради буде вести прийом з пенсійних питань спеціаліст Канівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України в Черкаській області.

16:11 22.06.2021

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ В НАВЧАЛЬНОМУ ОНЛАЙН-КУРСІ ІЗ БДЖІЛЬНИЦТВА «ОДИН ПОЯС, ОДИН ШЛЯХ»

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ В НАВЧАЛЬНОМУ ОНЛАЙН-КУРСІ ІЗ БДЖІЛЬНИЦТВА «ОДИН ПОЯС, ОДИН ШЛЯХ»

Програмою технічного співробітництва між Україною та Китайською Народною Республікою запланована участь трьох представників від України у тематичному нaвчaльнoмy курсі з бджільництва та технології переробки меду для країн у рамках ініціативи «Один пояс, один шлях», який проходитиме онлайн з 13 липня по 11 серпня 2021 року.

21:54 20.06.2021

ШКОЛА ПАТРІОТИЗМУ ВІД УЧАСНИКІВ АТО:  МІСІЯ В МАСЛІВЦІ

ШКОЛА ПАТРІОТИЗМУ ВІД УЧАСНИКІВ АТО: МІСІЯ В МАСЛІВЦІ

У четвер, 17 червня ц.р., учасники бойових дій на Сході України член виконкому Бобрицької сільської ради Алла Хапугіна та Сергій Тишкевич із села Бобриця і Валентин Івшин із міста Канів побували в Маслівському аграрному фаховому коледжі ім. П.Х. Гаркавого, де провели зустріч-навчання із тамтешніми студентами та їхніми викладачами.

21:06 20.06.2021

КАНІВСЬКА ВІТРОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ:  ДБАЄМО ПРО СЬОГОДНІ,  АБИ МАТИ ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ

КАНІВСЬКА ВІТРОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ: ДБАЄМО ПРО СЬОГОДНІ, АБИ МАТИ ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ

У п’ятницю, 18 червня ц.р., до Бобрицької сільської ради завітав директор ТОВ «Канівська вітрова електростанція» Роман Петрученко. Мета візиту керівника товариства, яке тільки-но розпочинає діяльність на теренах нашої громади, – презентація подарунків Бобрицькому ліцею.

15:33 20.06.2021

ШЛЕМО ЩИРОСЕРДЕЧНІ ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ МЕДИКА

ШЛЕМО ЩИРОСЕРДЕЧНІ ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ МЕДИКА

В Україні в третю неділю червня святкують День медика. Ця важка і водночас надважлива на сьогодні професія потребує значних зусиль та навичок від медичних працівників. Саме медики виявились «на передовій» під час світової пандемії коронавірусу. У День медика 2021 кожен з нас має чудову нагоду подякувати лікарям, медсестрам та санітарам за їхню невтомну і надзвичайно важливу роботу, а також привітати з професійним святом.

12:05 20.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь