A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Збережи ялинку»

«Збережи ялинку»

Днями  у закладах освіти Литвинецької та Бобрицької громад пройшла передноворічна традиційна екологічна акція «Збережи ялинку». Проект, що проходить за підтримки ПрАТ «Миронівська птахофабрика», відбувається  щорічно та має на меті привернути увагу дітей до актуальних питань екології  та збереження природних ресурсів рідного краю. Діти із задоволенням та ентузіазмом взяли участь в акції та  представили на розгляд журі чудові поробки з природних та підручних матеріалів, що імітувати справжніх лісових красунь.

10:36 28.12.2019

Вітаємо спеціаліста відділу фінансів  Бобрицької сільської ради

Вітаємо спеціаліста відділу фінансів Бобрицької сільської ради

Колектив Бобрицької сільської ради вітає з днем народження спеціаліста відділу фінансів Мостового Владислава Олеговича. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

10:59 28.11.2019

Вітаємо в.о. старости  Пшеничницького старостинського округу

Вітаємо в.о. старости Пшеничницького старостинського округу

Колектив Бобрицької сільської ради вітає в.о. старости Мотриченко Сергія Михайловича Пшеничницького старостинського округу. Шановний Сергій Михайлович, бути чудовою людиною та професіоналом своєї справи дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант. Ми всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам не тільки творчих успіхів і кар'єрного зростання, а й сімейного затишку і звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихала Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. Вітаємо!

10:54 28.11.2019

У службі зайнятості діють електронні сервіси для зручного пошуку  роботи та працівників

У службі зайнятості діють електронні сервіси для зручного пошуку  роботи та працівників

У роботу служби зайнятості протягом останніх років впроваджено ряд нових сервісів щодо надання послуг населенню та роботодавцям, зокрема, електронні кабінети пошукача роботи та роботодавця. Також клієнти служби зайнятості мають можливість презентувати себе у створених відеорезюме та відеопрезентаціях. Водночас є можливість зарекомендувати себе роботодавцю у форматі онлайн співбесіди. У практику роботи впроваджено новий сервіс «електронна черга» для пошукачів роботи, за допомогою якого кожен бажаючий може самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України та філії.

16:00 26.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь