A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОВОДИВСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У ГРИГОРІВЦІ

ПРОВОДИВСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У ГРИГОРІВЦІ

У четвер, 22 квітня ц.р., згідно з графіком особистого прийому громадян Бобрицьким сільським головою, в Григорівці зустрічалися з місцевими жителями очільниця громади Олена Штефан і її заступник з питань діяльності виконавчих органів Людмила Коробочка, а також головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Таїса Прошак. Побував цього дня в своєму виборчому окрузі і депутат сільської ради, начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Олександр Підгайний.

21:41 22.04.2021

ПРЯМА МОВА. ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПРО ПЕРСПЕКТИВИ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЧЕРКАЩИНИ

ПРЯМА МОВА. ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПРО ПЕРСПЕКТИВИ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЧЕРКАЩИНИ

– Ми тісно співпрацюємо з Міністерством цифрової трансформації України. Мали ще одну зустріч із заступницею міністра та «за сумісництвом» нашою землячкою Валерією Іонан. Спільних планів і пропозицій – маса:

10:26 22.04.2021

ОРГАНІЗОВАНІ КОЛЕКТИВИ, ЩО МАЮТЬ У СВОЄМУ ШТАТІ ПОНАД 50 ЛЮДЕЙ, ОХОЧИХ ВАКЦИНУВАТИСЯ, МОЖУТЬ ЗАПИСАТИ ЇХ У ЧЕРГУ НА ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ COVID-19

ОРГАНІЗОВАНІ КОЛЕКТИВИ, ЩО МАЮТЬ У СВОЄМУ ШТАТІ ПОНАД 50 ЛЮДЕЙ, ОХОЧИХ ВАКЦИНУВАТИСЯ, МОЖУТЬ ЗАПИСАТИ ЇХ У ЧЕРГУ НА ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ COVID-19

За повідомленням пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації, залишити заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації до колективу можна за номером контакт-центру 0 800 60 20 19.

10:25 22.04.2021

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ:  У ПОТАПЦЯХ І ЧЕРНИШАХ ДАВАЛИ ЛАД НА МІСЦЕВИХ ЦВИНТАРЯХ

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: У ПОТАПЦЯХ І ЧЕРНИШАХ ДАВАЛИ ЛАД НА МІСЦЕВИХ ЦВИНТАРЯХ

У неділю, 18 квітня ц.р., на цвинтарі в селі Потапці зібралися всі, хто вирішив попрацювати на благо громади. Так, за словами Потапцівського сільського старости Наталії Березенко, приємно було бачити дружне велелюддя (для цього населеного пункту присутність близько сорока осіб – це вже багато!), яке старанно і згуртовано працювало над упорядкуванням святого для кожного місця.

22:06 21.04.2021

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ:  ГРИГОРІВЧАНИ ПОПРАЦЮВАЛИ НА СЛАВУ

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: ГРИГОРІВЧАНИ ПОПРАЦЮВАЛИ НА СЛАВУ

У вівторок, 20 квітня ц.р., працівники Григорівського старостинського округу, активісти й патріоти села взялися до великого прибирання. Гуртом привели до ладу територію старого кладовища та узбіччя дороги від ферми і до адмінбудівлі старостинського округу. До речі, прибирання узбічь дороги на проміжку від пам’ятного знаку Героям Букринського плацдарму (на честь 3-ї Гвардійської танкової армії) до колишньої колгоспної тракторної бригади працівники старостату проводили і на початку квітня.  

21:51 21.04.2021

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ:  КУРИЛІВЧАНИ - ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ!

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: КУРИЛІВЧАНИ - ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ!

Благоустрій території села Курилівка місцеві жителі вирішили провести під власною егідою: «Не сміти! Прибери! Збережи! Залиши чистою природу там, де ти живеш, - для своїх дітей!» І закипіла старанна і дружня робота у суботу, 17 квітня ц.р., на території села – біля школи та братської могили, а ще – на сільському цвинтарі.

20:30 20.04.2021

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: У КОЗАРІВСЬКОМУ СТАРОСТАТІ ПРОВЕЛИ БЛАГОУСТРІЙ НА ТЕРИТОРІЇ БРАТСЬКОЇ МОГИЛИ У СИНЯВЦІ

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: У КОЗАРІВСЬКОМУ СТАРОСТАТІ ПРОВЕЛИ БЛАГОУСТРІЙ НА ТЕРИТОРІЇ БРАТСЬКОЇ МОГИЛИ У СИНЯВЦІ

У четвер, 15 квітня ц.р., працівники Козарівського старостинського округу разом із працівниками комунального господарства «Добробут» Бобрицької сільської ради, працівниками місцевих закладів освіти і культури долучилися до Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля!».

11:48 20.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь