A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОСТАННІЙ З «МОГІКАН» НА ВУЛИЦІ ВИШНЕВІЙ У РАЙКУ

ОСТАННІЙ З «МОГІКАН» НА ВУЛИЦІ ВИШНЕВІЙ У РАЙКУ

Якщо вас «дістала» цивілізація із своїм шаленим темпом і постійними стресами, нервовими перевантаженнями та всім іншим, що вона в себе вміщає, - час мандрувати… тишею вуличок селища Райок, що від Канева за півтора десятка кілометрів. «Тут чути, як пташина крилонька згортає і мишка при дорозі в кущику корінчика гризе», - самі собою напрошуються романтичні рядки. Тутешня тиша – ніби кисневий кисіль, в якому зупиняється плин часу. Вдихнувши чистого повітряного киселю, ніби розчиняєшся у ньому і вже нікуди не поспішаєш. Це те місце, де почуваєшся влитим у природу.

22:04 15.04.2021

УВАГА! БУДУТЬ ЗАСТОСОВУВАТИСЯ ПЕСТИЦИДИ

УВАГА! БУДУТЬ ЗАСТОСОВУВАТИСЯ ПЕСТИЦИДИ

За повідомленням із Виробничого підрозділу ВП Ліпляве ТОВ "НВФ "Урожай", відповідно до Закону України «Про бджільництво» та Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві», в період з 16 квітня по 1 травня ц.р. на полях, що розташовані на території Бобрицької територіальної громади проводитиметься обробіток посівів кукурудзи, пшениці та соняшника засобами «Люмакс», «Балерина», «Капуеро», «Мілонга», «Гезагард», строки дії токсичності яких становить три доби.

19:59 15.04.2021

ПРО ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ІЗ ПИТАНЬ  СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

ПРО ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ІЗ ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

На численні звернення громадян об’єднаного Черкаського району щодо прийому громадян з питань соціального захисту Управління соціального захисту населення Черкаської районної державної адміністрації в умовах децентралізаційної реформи інформує, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2020р. №1035 ”Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” заяви про призначення житлових субсидій, пільг, державних допомог усіх видів, надання статусів, виплати компенсацій, забезпечення санаторно-курортним лікуванням та технічними засобами реабілітації, інших питань соціального захисту населення з необхідними документами до 1 січня 2021 року приймалися від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення.

19:41 15.04.2021

ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО ОНЛАЙН-ПОСЛУГ  ТА ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ

ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО ОНЛАЙН-ПОСЛУГ ТА ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ

Згідно з чинним законодавством, Міністерство цифрової трансформації України (Мінцифри) є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сферах розвитку цифрових навичок та цифрових прав громадян, електронних довірчих послуг та електронної ідентифікації, яке відповідно до покладених на нього завдань організовує навчання та готує пропозиції щодо вдосконалення системи розвитку цифрових навичок громадян, підготовки та перепідготовки фахівців з питань, що належать до компетенції Мінцифри. Мінцифри виконує функції центрального засвідчувального органу.

19:11 15.04.2021

КОНСУЛЬТУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ:  ХТО ВІДНОСИТЬСЯ ДО ЗАЙНЯТОГО НАСЕЛЕННЯ

КОНСУЛЬТУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ: ХТО ВІДНОСИТЬСЯ ДО ЗАЙНЯТОГО НАСЕЛЕННЯ

До зайнятого населення належать особи, які працюють за наймом на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, особи, які забезпечують себе роботою самостійно (у тому числі члени особистих селянських господарств), проходять військову чи альтернативну (невійськову) службу, на законних підставах працюють за кордоном та які мають доходи від такої зайнятості, а також особи, які навчаються за денною або дуальною формою здобуття освіти у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти та поєднують навчання з роботою.

19:08 15.04.2021

ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ СЕЗОН-2021: ВАРТО ПИЛЬНУВАТИ

ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ СЕЗОН-2021: ВАРТО ПИЛЬНУВАТИ

У зв’язку з початком пожежонебезпечного сезону 2021 року, ситуацією, що склалася в Україні в минулому році, відповідно до Протоколу №10 чергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.03.2021р. і на підставі листа Державного підприємства «Канівське лісове господарство», у Бобрицькій територіальній громаді окреслено ряд заходів задля попередження та недопущення пожеж і, як наслідок, втрат від них.

21:00 14.04.2021

РАЗОМ ІЗ «НЕСКОРЕНИМИ» ВІДДАЛИ ДАНИНУ ПАМ’ЯТІ  АНАТОЛІЮ ГАННЕНКУ ТА РУСЛАНУ КОНЮШІ

РАЗОМ ІЗ «НЕСКОРЕНИМИ» ВІДДАЛИ ДАНИНУ ПАМ’ЯТІ АНАТОЛІЮ ГАННЕНКУ ТА РУСЛАНУ КОНЮШІ

У середу, 14 квітня 2021 року, з нагоди сьомої річниці з дня початку АТО в пам’ять про загиблих учасників бойових дій Громадська організація «Нескорені» проводила автопробіг із покладанням квітів до могил загиблих героїв. Як і було обумовлено в попередній програмі автопробігу, акцію на території Бобрицької громади розпочали із цвинтаря в селі Грищинці. Біля могили Анатолія Ганненка учасників автопробігу чекали рідні, близькі, знайомі, жителі села.

15:28 14.04.2021

ДО ЖИТЕЛІВ БОБРИЦІ ПРИЇЗДИВ КОНСУЛЬТАНТ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

ДО ЖИТЕЛІВ БОБРИЦІ ПРИЇЗДИВ КОНСУЛЬТАНТ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

У вівторок, 13 квітня ц.р., у приміщенні Бобрицької сільської ради вела прийом жителів громади заступник начальника відділу «Канівське бюро правової допомоги» Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Олена Васильченко. Тих, хто звернувся цього дня за юридичною консультацією, цікавили питання різновекторного спрямування – від земельного законодавства до суто приватних ситуацій на кшталт заповітної справи, спадкування майна тощо.

15:05 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь