A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЛИХУ НАВПЕРЕЙМИ: ДЕ І КОЛИ МОЖНА ВАКЦИНУВАТИСЯ ВІД COVID-19?

ЛИХУ НАВПЕРЕЙМИ: ДЕ І КОЛИ МОЖНА ВАКЦИНУВАТИСЯ ВІД COVID-19?

Як повідомила головний лікар Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги Наталія Горьова, наразі можна вакцинуватися всім бажаючим жителям Бобрицької громади в місцевій амбулаторії (довідки – теж в амбулаторії). Для цього в амбулаторії постійно є в наявності вакцина «Коронавак» та відповідно підготовлений медперсонал.

12:33 13.07.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБРОБІТОК ПОСІВІВ ПЕСТИЦИДАМИ ТА ОТРУТОХІМІКАТАМИ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБРОБІТОК ПОСІВІВ ПЕСТИЦИДАМИ ТА ОТРУТОХІМІКАТАМИ

Як повідомляє агроном ВП «Ліпляве» ТОВ «НВФ «Урожай» В.В. Білан, відповідно до Закону України «Про бджільництво» та Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві», вищевказаний підрозділ товариства в період з 13 по 23 липня ц.р. на полях, що розташовані на території Бобрицької ТГ, проводитиме діяльність із застосування на посівах соняшника при крайовому обробітку площ препаратів «Атік», «Супер Мачо», строки дії токсичності якого складають три доби.

10:19 13.07.2021

ВУЛИЦЯ ФЕДОРЕНКА У БОБРИЦІ: ДРУГЕ НАРОДЖЕННЯ

ВУЛИЦЯ ФЕДОРЕНКА У БОБРИЦІ: ДРУГЕ НАРОДЖЕННЯ

Саме таким днем – другим народженням – назвали 11 липня ц.р. жителі вулиці Федоренка у селі Бобриця. І вирішили це на зібранні, що вилилося у справжнє свято вулиці. Привід для святкування був вагомим – напередодні на вулиці проклали асфальтоване покриття, спланувавши узбіччя та провівши всі відповідні до технології роботи.

16:50 12.07.2021

У СИНЯВЦІ ОПОРЯДКУВАЛИ МІСЦЕ ВІДПОЧИНКУ

У СИНЯВЦІ ОПОРЯДКУВАЛИ МІСЦЕ ВІДПОЧИНКУ

У п’ятницю, 9 липня ц.р., місцеві активісти села Синявка С.А. Чобітько та В.В. Головко, а також представники Козарівського старостату під проводом сільського старости В.А. Литвиненка і небайдужі односельці зібралися для того, аби навести лад на ділянці, що розташована на узбережжі річки Росава.

16:28 12.07.2021

У КУРИЛІВЦІ ІВАНА КУПАЛА СВЯТКУВАЛИ ВСІМ СЕЛОМ

У КУРИЛІВЦІ ІВАНА КУПАЛА СВЯТКУВАЛИ ВСІМ СЕЛОМ

Як повідомила завідуюча Курилівським сільським будинком культури Ніна Забоєнко, 6 липня ц.р. до місцевого «вогнища» культури зібралися і старші, і молодші жителі села, аби гуртом відзначити народне свято Івана Купала.

16:00 12.07.2021

У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ РЕМОНТУЮТЬСЯ КОМУНАЛЬНІ ШЛЯХИ

У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ РЕМОНТУЮТЬСЯ КОМУНАЛЬНІ ШЛЯХИ

Літо – сприятлива пора для проведення ремонтів на шляхах. У Бобрицькій громаді з початку року саме на поточні ремонти доріг комунальної власності було закладено кошти загальною сумою близько 2 мільйони 225 тисяч гривень.

11:02 12.07.2021

ЦИФРОГРАМ ДЛЯ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ

ЦИФРОГРАМ ДЛЯ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ

27 травня ц.р. Мінцифра запустила Цифрограм для держслужбовців (https://osvita.diia.gov.ua/digigram). Це безкоштовний тест, розроблений на основі європейської рамки цифрових компетентностей для громадян DigComp 2.1. Разом із українськими експертами спеціалісти Цифрограму створили 90 запитань, що охоплюють 30 компетентностей. Що можна перевірити : → Основи комп’ютерної грамотності → Інформаційну та медіаграмотність → Створення цифрового контенту → Комунікацію і взаємодія в цифровому суспільстві → Безпеку в цифровому середовищі → Вирішення технічних проблем.

15:01 11.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь