A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО ДИТИНСТВА У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

СВЯТО ДИТИНСТВА У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

«Ми діти, твої Україно!» саме під таким гаслом, пройшов день захисту дітей в КУ»ІРЦ» Бобрицької сільської ради. Розвага проводолись з метою дати можливість кожній дитині проявити свою індивідуальність, гідність, рівність, впевненість у власних силах а також поглиблення знання дітей про Батьківщину, права та обов’язки дітей, сприяння усвідомленню приналежності до України.  Під час розваги діти: ознайомились з правами дітей, шляхом перегляду мультфільму про права дитини від UNISEF; відгадували загадки з демонстрацією національних символів України; створювали символи миру; готували борщ; пускали мильні бульбашки і навіть танцювали флеш-моб.  З вірою у мирне майбутнє дітей України, маленькими кроками наближаємо перемогу своїми добрими справами!

16:38 01.06.2022

Держпослуги, що актуальні під час війни на Гіді

Держпослуги, що актуальні під час війни на Гіді

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що вимушено евакуювалися до безпечніших регіонів України, або постраждали внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів або вибухонебезпечних предметів, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.

16:32 01.06.2022

ДИТЯЧИЙ СМІХ ПІД ЧАС ВІЙНИ

ДИТЯЧИЙ СМІХ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Як повідомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Анна Бабенко,  нещодавно  діти та батьки села Бобриця,  сіл Пшенишницького та Козарівського старостинських округів відвідали у селі Григорівка дитячий розважальний захід за сприяння БО "Благодійного фонду "Трініті Україна". У програмі заходу було шоу ходулістів, мильних бульбашок, ростових ляльок, циркового велосипеду. Маленькі учасники брали участь у танцювально-співочих конкурсах та іграх. Усіх бажаючих пригощали смаколиками.

15:32 31.05.2022

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

Відповідно до  Закону України "Про бджільництво" та Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві" повідомляємо, що ТОВ "НФВ Урожай" буде проведено обробку посівів озимої пшениці із застосуванням пестицидів та агрохімікатів на землях Бобрицької територіальної громади в населених пунктах: с. Бобриця, с.Пшеничники, с.Бересняги, с.Грищинці, с.Синявка препаратами Солігор, Окплан Турбо та Медокс Топ в період з 26 травня по 4 червня 2022 року. Метод обробки - наземний. Пік - 3 доби. 

15:16 26.05.2022

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ ЗНАЙШЛИ ВИБУХІВКУ, АБО ПІДОЗРІЛИЙ ПРЕДМЕТ - ПОРАДИ РЯТУВАЛЬНИКІВ

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ ЗНАЙШЛИ ВИБУХІВКУ, АБО ПІДОЗРІЛИЙ ПРЕДМЕТ - ПОРАДИ РЯТУВАЛЬНИКІВ

Підозрілі предмети та вибухові пристрої можна виявити будь-де: на транспорті, сходових клітинах будинків, біля дверей квартир, в установах і громадських місцях. Часто їх маскують під авторучки, мобільні телефони, гаманці, міні магнітофони, дитячі іграшки.

09:03 26.05.2022

ПОВІДОМЛЯЄ ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ: ЩОДО ВИПЛАТИ ЩОРІЧНОЇ РАЗОВОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ

ПОВІДОМЛЯЄ ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ: ЩОДО ВИПЛАТИ ЩОРІЧНОЇ РАЗОВОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ

Кабінет Міністрів затвердив Порядок використання у 2022 році коштів державного бюджету, передбачених для виплати щорічної разової грошової допомоги ветеранам війни і жертвам нацистських переслідувань.

19:10 20.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь