A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕРЖПРАЦІ НАДАЄ КОНСУЛЬТАЦІЙНУ ДОПОМОГУ РОБОТОДАВЦЯМ ІЗ ПИТАНЬ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН, БЕЗПЕКИ ПРАЦІ, НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

ДЕРЖПРАЦІ НАДАЄ КОНСУЛЬТАЦІЙНУ ДОПОМОГУ РОБОТОДАВЦЯМ ІЗ ПИТАНЬ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН, БЕЗПЕКИ ПРАЦІ, НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Як повідомляє заступник начальника Управління Держпраці в Черкаській області Марина Жаркова, Державною службою України з питань праці головним вектором діяльності визначено консультування  та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України.

19:09 20.05.2022

З НАГОДИ 161-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕПОХОВАННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА НА ЧЕРНЕЧІЙ ГОРІ

З НАГОДИ 161-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕПОХОВАННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА НА ЧЕРНЕЧІЙ ГОРІ

Як повідомила начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Анна Бабенко, цікавий та креативний захід напередодні 161-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі було проведено для завідувачів бібліотек та шкільних бібліотекарів Бобрицької громади. У мирні часи ця подія об’єднувала мешканців Канівщини в урочистій ході, проте у реаліях воєнного стану формат відзначення пам’ятної дати змінився та пройшов у вигляді круглого столу.

18:05 20.05.2022

УВАГА: ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД

УВАГА: ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД

З метою забезпечення своєчасного реагування та недопущення виникнення пожеж в природних екосистемах: лісових масивах, рекреаційних зонах, лісосмугах, заплавах річок, торфовищах, на територіях об’єктів природно-заповідного фонду повідомляємо, що на сторінці Facebook Черкаського обласного центру з гідрометеорології 19.05.2022 розміщено нагадування про те, що у лісах Черкащини переважає висока та надзвичайна пожежна небезпека.

15:43 20.05.2022

КАНІВСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ: РОЗШИРЕНО КОЛО ОСІБ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО НА  БЕЗОПЛАТНУ ВТОРИННУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ

КАНІВСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ: РОЗШИРЕНО КОЛО ОСІБ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО НА БЕЗОПЛАТНУ ВТОРИННУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ

20 травня 2022 року набирає чинності Закон України №2238-IX «Про внесення змін до частини першої статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» щодо розширення переліку осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу» (https://bit.ly/3MwxvGn), прийнятий Верховною Радою України 03.05.2022 року. Зокрема, право на безоплатну вторинну правову допомогу отримали потерпілі від кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості, катування або жорстокого поводження під час воєнних дій чи збройного конфлікту. Відтепер потерпілі від сексуального насильства та катувань можуть звернутися до системи надання безоплатної правової допомоги та отримати послуги з представництва інтересів в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами. Юристи системи надання безоплатної правової допомоги допоможуть їм скласти позовні заяви та інші документи процесуального характеру у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактом вчинення таких кримінальних правопорушень. Крім того, люди, які не мають документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, мають право отримати правові послуги з представництва інтересів в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, а також складення документів процесуального характеру з питань встановлення в судовому порядку фактів, що мають юридичне значення, пов’язаних з оформленням та видачею таких документів.

15:43 20.05.2022

ІНФОРМУЄ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД: ЯК ДІЄ МЕХАНІЗМ АВТОМАТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ?

ІНФОРМУЄ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД: ЯК ДІЄ МЕХАНІЗМ АВТОМАТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ?

Пенсійний фонд допомагає отримувати послуги дистанційно – за допомогою веб-порталу електронних послуг Фонду з ключем кваліфікованого електронного підпису. Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області інформують про сервіс «Автоматичне призначення пенсії за віком», завдяки якому можна заздалегідь подати необхідні документи про страховий стаж.

15:39 20.05.2022

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ У 2022 РОЦІ: ОБ’ЄДНАНІ ТА СИЛЬНІ

ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ У 2022 РОЦІ: ОБ’ЄДНАНІ ТА СИЛЬНІ

Традиційно в третю суботу травня в Україні відзначають День Європи відповідно до Указу Президента №339/2003 від 19 квітня 2003 року. Цьогоріч День Європи припадає на 21 травня. У 2022 році цей день набуває особливого значення, адже наша країна знаходиться в стані війни з російською федерацією, боронить свою незалежність, захищає європейські цінності та мир всієї Європи. ЄС, зі свого боку, всебічно підтримує нашу державу та наших громадян.

22:39 19.05.2022

ДОПОМОГУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕСЕЛЕНИХ ОСІБ БОБРИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НАДАЛА ОРГАНІЗАЦІЯ WORLD CENTRAL KITCHEN

ДОПОМОГУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕСЕЛЕНИХ ОСІБ БОБРИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НАДАЛА ОРГАНІЗАЦІЯ WORLD CENTRAL KITCHEN

У середу, 18 травня ц.р., для внутрішньо-переміщених осіб, які тимчасово проживають у населених пунктах Бобрицькоїх територіальної громади, за підтримки організації World Central Kitchen завдяки волонтерам Лідії Шишкіній та Сергію Сатко було доставлено та роздано продуктові набори.

08:58 19.05.2022

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ: ПРОТИДІЄМО ТОРГІВЛІ ЛЮДЕЙ

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ: ПРОТИДІЄМО ТОРГІВЛІ ЛЮДЕЙ

Міністерство соціальної політики, як національний координатор у сфері протидії торгівлі людьми, відповідно до Указу Президента України від 05.08.2020р. № 306 проводить відповідну роботу щодо того, як не стати жертвами торгівлі людьми під час війни.

15:26 17.05.2022

ЗМІНИ В КОМЕНДАНТСЬКОМУ ЧАСІ

ЗМІНИ В КОМЕНДАНТСЬКОМУ ЧАСІ

Зважаючи на безпекову ситуацію та задля стимулювання економіки, звужуємо часові межі комендантської години на Черкащині.

18:29 16.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь