A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРИЩИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРИЩИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

У публікації «Сходка села у Грищинцях: земля, вода і… собаки», розміщеній у «Віснику Бобрицької громади» (№3 – березень 2021 року)  у частині про питання «…збалансування вартості водопостачання у зв’язку із запланованим підвищенням ціни на енергоносії з 1 квітня ц.р…» на жаль, вкралася помилка.

20:12 01.04.2021

У БОБРИЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ З ПОДАРУНКАМИ ПОБУВАВ МИКОЛА ТОМЕНКО

У БОБРИЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ З ПОДАРУНКАМИ ПОБУВАВ МИКОЛА ТОМЕНКО

У четвер, 1 квітня ц.р., до Комунального закладу «Бобрицький ліцей» Бобрицької сільської ради Черкаської області завітав очільник Благодійної організації «Фонд Миколи Томенка «Рідна країна», ініціатор та організатор загальнонаціональних акцій «Сім чудес України», «Сім природних чудес України», «Сім чудес України: замки, фортеці, палаци» та «Сім чудес Києва», а також віце-президент Національного олімпійського комітету України Микола Томенко. Мета візиту відомого земляка (він родом із Чорнобаївського району на Черкащині – авт.) стала благодійна акція, спрямована на ознайомлення з територіальною громадою та в подальшому –співпраця в напрямку розвитку освіти, культури та охорони історичного минулого відомих всій Україні місць, що знаходяться в межах села Трахтемирів.

16:38 01.04.2021

А ЗА П’ЯТЬ ВЕСЕН – СТОЛІТТЯ

А ЗА П’ЯТЬ ВЕСЕН – СТОЛІТТЯ

У Ольги Трохимівни Грибко із Литвинця сьогодні не так багато справ. Приміром, справжньою справою для неї вже є шлях… через хату. Ще б пак! – ледь рухаючись із двома костурами в руках, несе у себе на плечах жінка аж дев’яносто п’ять весен! Хтось скаже: весна не може бути тяжкою – вона ж легка, як вітер; лагідна, як погожий день на осонні; радісно-зворушлива, як польові квіти в руках коханого. На все те Ольга Трохимівна лиш просміхнеться: багатьох моїх одноліток уже задавили ті роки, а зі мною, мабуть, Бог експериментує – скільки людина може витримати? Ось так і тримаюсь.

16:22 30.03.2021

КНИГАРНЯ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

КНИГАРНЯ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

У 2005 році у видавництві «Канівська Прес-група» було видано історико-публіцистичний нарис до 100-ліття Бобрицької школи «У БОБРИЦІ СІЮТЬ РОЗУМНЕ, ДОБРЕ - ВІК».

10:40 29.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь