A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

СЬОГОДНІ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

СЬОГОДНІ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

У 1999 році на 30 сесії генеральної конференції ЮНЕСКО було вирішено відзначати Всесвітній день поезії 21 березня. Перший Всесвітній день поезії святкувався у Парижі, де знаходиться штаб-квартира ЮНЕСКО.

09:49 21.03.2021

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

У такий весняно-сонячний день народилися лише по-справжньому сонячні й добрі люди. Серед них – і Бобрицький сільський голова Олена Штефан.

09:27 21.03.2021

ІЗ МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЩАСТЯ

ІЗ МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЩАСТЯ

За Резолюцією ООН на її 118-му пленарному засіданні 28 червня 2012 року було визнано актуальність щастя та благополуччя загальнолюдськими цінностями. Тим же документом Організація Об’єднаних Націй запропонувала всім державам-членам, міжнародним та регіональним організаціям, а також усьому громадянському суспільству застосовувати більш комплексний, справедливий і збалансованний підхід до економічного зростання, що, в свою чергу, сприяє викоріненню бідності, сталому розвитку та забезпеченню щастя і благополуччя всіх народів. Відтак, щороку із 2013 року світ відзначає 20 березня як Міжнародний День Щастя.

15:23 20.03.2021

СІЛЬГОСПВИРОБНИКИ І ПАСІЧНИКИ: ГОСПОДАРЮВАТИ, НЕ ЗАВДАЮЧИ ЗБИТКІВ

СІЛЬГОСПВИРОБНИКИ І ПАСІЧНИКИ: ГОСПОДАРЮВАТИ, НЕ ЗАВДАЮЧИ ЗБИТКІВ

Як повідомляє директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Анатолій ЯРІШ, з початком весняно-польових робіт сільгоспвиробники широко застосовують отрутохімікати для обробки посівів. Юридичні та фізичні особи, які застосовують засоби захисту рослин,зобов’язані дотримуватися діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєння. В минулому році у зв’язку із порушеннями при масовому застосуванні на посівних площах сільськогосподарських рослин пестицидів, почастішали випадки отруєння та загибелі бджіл.

12:29 20.03.2021

У ГРИЩИНЦЯХ ПИЛЬНІ ОДНОСЕЛЬЦІ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОДІЇВ

У ГРИЩИНЦЯХ ПИЛЬНІ ОДНОСЕЛЬЦІ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОДІЇВ

Вчора, 19 березня 2021 року, близько 12-ї год. 30 хв. на телефон Бобрицького сільського голови Олени Штефан надійшло повідомлення від жителів села Грищинці про те, що на одному з обійсть по вулиці Князя Святослава пораються невідомі особи – виносять із двору та відразу вантажать на автомобільний причіп залізні й алюмінієві речі (миски, чавунці тощо). За лічені хвилини разом із Бобрицьким сільським головою О.Штефан, Грищинецьким старостою Н.Возною та директором КП «Добробут» М.Пустовітом біля затриманого авто крадіїв зупинилося й авто поліції, виклик котрої здійснила негайно після отримання повідомлення Олена Василівна. Невдовзі до обійстя під’їхали й рідні власниці домоволодіння, яка наразі проживає тимчасово у м.Канів, тож будинок знаходиться під наглядом небайдужих односельців. Саме вони побачили у дворі старенької непроханих гостей та викликали сільського голову і, тим часом, затримали злодіїв разом із авто.  

11:52 20.03.2021

СХОДКА СЕЛА У ГРИЩИНЦЯХ: ЗЕМЛЯ, ВОДА І… СОБАКИ

СХОДКА СЕЛА У ГРИЩИНЦЯХ: ЗЕМЛЯ, ВОДА І… СОБАКИ

У п’ятницю, 19 березня ц.р., у Грищинецькому клубі відбулася сходка жителів села. Зібрання відбулося за участю Бобрицького сільського голови Олени Штефан та Грищинецького старости Надії Возної. На сходку також запросили представника Дніпровської філії ТОВ "НВФ "Урожай" (наразі - ВП "Ліпляве" ТОВ "НВФ "Урожай") Ольгу Галюк (яка, до речі, є і депутатом Бобрицької сільської ради), адже найголовнішим питанням, що планувалися до розгляду всією громадою, були саме взаємовигідні відносини із орендарем тутешніх земельних паїв.

11:11 20.03.2021

ВИЇЗНИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ У КОЗАРІВЦІ-СИНЯВЦІ: НАБОЛІЛЕ – У КОЖНОГО СВОЄ

ВИЇЗНИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ У КОЗАРІВЦІ-СИНЯВЦІ: НАБОЛІЛЕ – У КОЖНОГО СВОЄ

У четвер, 18 березня ц.р., виїзний особистий прийом громадян у населених пунктах Бобрицької територіальної громади згідно з попередньо анонсованим графіком здійснювала заступник Бобрицького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Коробочка.

15:57 19.03.2021

З 22 БЕРЕЗНЯ НА ЧЕРКАЩИНІ СТАРТУЄ ДРУГА ХВИЛЯ ВАКЦИНАЦІЇ, – ОЛЕКСАНДР СКІЧКО

З 22 БЕРЕЗНЯ НА ЧЕРКАЩИНІ СТАРТУЄ ДРУГА ХВИЛЯ ВАКЦИНАЦІЇ, – ОЛЕКСАНДР СКІЧКО

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА, Черкащина – у помаранчевій зоні. У Черкаській ОДА працюють над тим, щоб рівень захворюваності сповільнився і область не увійшла в червону. Про це говорить голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

11:38 18.03.2021

ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ – НАЗУСТРІЧ МАЛОМУ І СЕРЕДНЬОМУ БІЗНЕСУ

ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ – НАЗУСТРІЧ МАЛОМУ І СЕРЕДНЬОМУ БІЗНЕСУ

Як повідомляє Пресслужба ОДА, про законодавчі зміни, які стосуються ведення бізнесу в Україні, розповів голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава».

11:32 18.03.2021

ЗНАТИ НЕ ЗАВАДИТЬ: ЯК ПРОЙТИ МЕДОГЛЯД ШКОЛЯРАМ?

ЗНАТИ НЕ ЗАВАДИТЬ: ЯК ПРОЙТИ МЕДОГЛЯД ШКОЛЯРАМ?

Уже зовсім скоро батьки першачків подаватимуть документи до школи. А разом з ними медичні довідки № 086-1/о - у якій міститься висновок про стан здоров’я дитини, діагноз, групу на фізкультурі та 063 - з інформацією про зроблені профілактичні щеплення.

11:15 18.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь