A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

СКВЕР У ЛИТВИНЦІ: ВДИХНІМО НОВЕ ЖИТТЯ!

СКВЕР У ЛИТВИНЦІ: ВДИХНІМО НОВЕ ЖИТТЯ!

Весна - пора оновлення, початку нового. Для скверу в селі Литвинець цьогорічна весна стане своєрідним ковтком свіжості, відліком оновлення та створення нової рекреаційної зони для місцевих жителів і гостей села.

15:14 16.03.2021

ПРЕЗИДЕНТ ПІДПИСАВ ЗАКОН ПРО ПОСИЛЕННЯ ЗАХИСТУ ЛІСІВ І ЗАПОБІГАННЯ ПОЖЕЖАМ

ПРЕЗИДЕНТ ПІДПИСАВ ЗАКОН ПРО ПОСИЛЕННЯ ЗАХИСТУ ЛІСІВ І ЗАПОБІГАННЯ ПОЖЕЖАМ

За інформацією офіційного інтернет-представництва Президента України та Прес-служби Черкаської обласної державної адміністрації, Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту лісів, запобігання пожежам на землях лісового та водного фонду, на торфовищах та землях інших категорій» №1259-ІХ, який парламент ухвалив 19 лютого 2021 року.

12:17 16.03.2021

ДЕРЖКОМТЕЛЕРАДІО УКРАЇНИ ОГОЛОСИВ КОНКУРС ПУБЛІЦИСТИЧНИХ ТВОРІВ НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЇ  ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

ДЕРЖКОМТЕЛЕРАДІО УКРАЇНИ ОГОЛОСИВ КОНКУРС ПУБЛІЦИСТИЧНИХ ТВОРІВ НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2021 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за пів року до їх висунення.

19:32 15.03.2021

ІНФОРМУЄ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

ІНФОРМУЄ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

Протягом березня-квітня 2021 року організовуватимуться тимчасові роботи з прибирання територій населених пунктів, упорядкування пам’ятників загиблим воїнам, обелісків, братських могил, кладовищ, екологічного захисту навколишнього середовища.

19:24 15.03.2021

ЯК У СИНЯВЦІ МАСНИЦЮ ГУЛЯЛИ

ЯК У СИНЯВЦІ МАСНИЦЮ ГУЛЯЛИ

У суботу, 13 березня ц.р., у селі Синявка, що входить до Козарівського старостинського округу Бобрицької сільської ради проводилося свято «Масниця іде, весну несе».

15:46 14.03.2021

ВІТАЄМО ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ –  ПРОФЕСІОНАЛІВ, ЯКІ ОБ’ЄДНУЮТЬ ГОРИЗОНТИ, ЛЮДЕЙ І ЗЕМЛЮ

ВІТАЄМО ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ – ПРОФЕСІОНАЛІВ, ЯКІ ОБ’ЄДНУЮТЬ ГОРИЗОНТИ, ЛЮДЕЙ І ЗЕМЛЮ

День землевпорядника в Україні у цьому році випадає на 13 березня. Це свято було встановлено указом президента Леоніда Кучми 1999-о року і відтоді відзначається кожної другої суботи першого місяця весни.

11:18 14.03.2021

У ГРИГОРІВЦІ ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

У ГРИГОРІВЦІ ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

У п’ятницю, 12 березня ц.р., до сільської школи села Григорівка дружно збирався місцевий люд. Йшли, аби  взяти участь у громадських слуханнях з питання врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки, що прилягає до перетину вулиць Центральна та Береговщина в межах села Григорівка. Самей на цій ділянці площею 0,088 га Наталія Горільська планує будувати хостел.

20:40 13.03.2021

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕНО СЛУЖБОВИМ АВТО

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕНО СЛУЖБОВИМ АВТО

У рамках програми «Доступна Медицина», ініційованої Президентом України, на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 06.12.2017р. «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 10.10.2018р. «Про затвердження Переліку заходів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, щодо забезпечення службовим автотранспортом медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості» (зі змінами), в п’ятницю, 12 березня ц.р., на потреби медичних працівників амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Бобрицької сільської ради Черкаської області передано автомобіль HAVAL H2, загальною вартістю майже півмільйона гривень.

11:37 13.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь