A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЯК СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ДО «СОНЕЧКА» ЗАВІТАВ

ЯК СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ДО «СОНЕЧКА» ЗАВІТАВ

Цими днями до вихованців Дитячого навчального закладу «Сонечко», що у селі Литвинець завітав із подарунками справжній святий Миколай. Саме такими новинами радісно ділилася малеча із рідними, прошкуючи із дитсадка додому. Як з’ясувалося, роль доброго святого Миколая виконав депутат Бобрицької сільської ради, голова Фермерського господарства «Тертичний В.І.» Василь Іванович Тертичний.

20:36 20.12.2021

ФОТОФАКТ: У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ЛІКВІДАТОРІВ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

ФОТОФАКТ: У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ЛІКВІДАТОРІВ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Насамперед, це день мужніх та самовідданих людей, які у 1986 році прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку.

14:27 19.12.2021

У БОБРИЦІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИЙ ПРОСТІР – СУЧАСНИЙ ДІДЖИТАЛ-КЛУБ «ВСІ СВОЇ»

У БОБРИЦІ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИЙ ПРОСТІР – СУЧАСНИЙ ДІДЖИТАЛ-КЛУБ «ВСІ СВОЇ»

У середу, 15 грудня ц.р., в приміщенні Бобрицької бібліотеки відкрився простір із доступом до швидкісного інтернету, місце для комунікації, зустрічей та нетворкінгу «Всі свої». За словами ініціаторів та ідейних сподвижників цього задуму начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Бобрицької сільської ради Анни Бабенко та директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Юлії Арсеєнко, новостворений діджитал-клуб в своїй основі має ідею творчості, неформальної освіти, цифровізації та спілкування, одним словом – все те, що гуртує і розвиває громаду. Ключовою метою проекту, що був втілений у рамках співпраці із Благодійним фондом «МХП – Громаді», є підвищення рівня діджиталізації жителів громади шляхом створення інформаційно-комунікаційного простору.

15:25 17.12.2021

СТАРТУЄ ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ЩОДО ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

СТАРТУЄ ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ЩОДО ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Парламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина на постійній основі здійснюється Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини (далі – Уповноважений). Зокрема, серед пріоритетних аспектів діяльності відповідно до статті 22 Закону України «Про захист персональних даних» (далі – Закон) визначено здійснення контролю за додержанням законодавства про захист персональних даних. Наразі Уповноваженим здійснюється активна робота, спрямована на підвищення стандартів захисту персональних даних та приведення національного законодавства до вимог права Європейського Союзу.

11:51 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь